Ponedeljak 09.04.2018.
17:05
Vestionline

Vojvodina dovela šestog trenera ove sezone

fkvojvodina.rs
Aleksandar Veselinović je ponovo trener Vojvodine

Kako piše na sajtu tima sa "Karađorđa", na sednici Upravnog odbora Vojvodina je zvanično dobila svog novog šefa stručnog štaba. Posle ostavke Ilije Stolice, ekipu je na utakmici protiv Rada sa klupe vodio Zoran Vasiljević, a u nastavku prvenstva, to će činiti trener koji je ove sezone pravio odlične rezultate sa ekipom subotičkog Spartaka Aleksandar Veselinović.

Rođen je 23. maja 1970. godine, a seniorsku trenersku karijeru počeo je u litvanskom klubu Suduva, u kojem je od 2014. do 2016. godine proveo godinu i po dana, nakon čega se u aprilu prošle godine vratio u Srbiju i preuzeo upravo Vojvodinu. Klub je potom napustio posle svega nekoliko nedelja, da bi pred početak ove sezone preuzeo subotički Spartak, sa kojim je ostvario vrlo dobre rezultate.

U stručni štab Vojvodine uvršten je i legendarni golman “stare dame” i član generacije koja je 2014. godine osvojila prvi Kup Srbije u klupskoj istoriji – Srđan Žakula, koji će obavljati funkciju trenera golmana. Preostali članovi stručnog štaba biće poznati naknadno.

2024 © - Vesti online