Utorak 10.04.2018.
08:38
D. Petrović i S. Đurić

Poznati progovorili o bivšim supružnicima: Od ljubavi do uvreda

Z. K. Munja
Aca Lukas i Sonja Vuksanović

Aca Lukas i dalje koristi svaku priliku da ocrni bivšu ženu Sonju s kojom ima ćerkicu Viktoriju. Tako je nedavno bivšoj ženi poslao cveće za rođendan uz poruku: "Neka ti je srećan rođendan (a i put)."

Korpica sa cvećem stigla je na adresu restorana u kome je ona slavila rođendan sa bliskim prijateljima, dok je on utehu pronašao u naručju starlete. Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović godinama su se prozivali po medijima nakon razvoda, da bi konačno uspostavili dobre odnose zbog ćerkice Hane. I dok ona uživa u trećem braku sa Lukom Lazukićem, on je srećan sa odbojkašicom Majom Ognjenović.

Razbijena na sitne komade

Tanja Banjanin iza sebe ima dva propala braka.
- Posle prvog razvoda bila sam razbijena na na sitne komade kako fizički, tako psihički. Moja tadašnji muž našao je drugu dok sam bila trudna sa našim detetom, ali mi je saopštio kada je naša ćerkica imala dva meseca. To je bilo strašno i ja sam mu spakovala stvari u kese. Staša je bila dvomesečna beba i morala sam da je vodim na sve moje nastupe. Jedva sam se podigla iz toga - pričala je kasnije Tanja, koja je nakon propasti i drugog braka rešila da se više ne udaje.

- Imao sam šest divnih godina sa Natašom. Razvod je grozna stvar. Ceo život će ostati u meni ono što se desilo, a to znamo samo Nataša i ja - kazao je nekoliko godina kasnije Ikodonović, koji se potpuno povukao iz javnosti nakon razvoda od pevačice. Međutim, novinari ga i danas zovu da pitaju za Natašu što njega mnogo nervira.

Vesti

Goca Tržan: Ivan treba da ćuti

Ružan razvod iza sebe sebe ima Goca Tržan koja sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu. Ona je izbegavala da priča o njemu sve dok on nije počeo da je proziva u rijaliti programima u kojima redovno učestvuje.
- Lena nije videla oca godinu dana jer on nije bio u situaciji da vidi svoje dete. To je sve što mogu da kažem kakav je on otac. Zato, neka ostavi na miru mene i moju porodicu. Borila sam se da odgajam i hranim dete, niti mi je pomogao u braku, niti sada. Treba da ućuti i ne progovara jer šta kučetu ostaje nego da laje. Bilo bi dobro da moje ime izbaci iz usta. Hajde malo da narod čuje ko je Ivan Marinković. Čovek koji nikad ništa nije uradio u svom životu osim što je dane provodio po kladionicama, krao paštetu i dobijao batine na ulicama. Bolje neka priča o tome - kazala je besna Goca koja je sada u srećnom braku sa bubnjarom Rašom Novakoviće

M. Karović

Dara Bubamara tek se prošle godine zvanično razvela od supruga Milana s kojim ima devetogodišnjeg sina Kostu. Iako su njihov razvod pratili brojni skandali nakon objavljivanja njenih golišavih fotografija koje je slala drugom muškarcu, ona tvrdi da je sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima.

- Sa Milanom se nikada nisam svađala, nikada nismo imali probleme, samo sam prestala da ga volim. To sam mu rekla i razišli smo se. Neke žene trpe i žive u braku bez ljubavi, ali ja na to ne pristajem. Mi smo danas prijatelji, uradili bismo sve jedno za drugo, ipak, jedno je ljubav prema drugaru, a drugo prema muškarcu - kaže Dara, koja je ostala u dobrim odnosima i sa njegovom familijom. Njegova tetka i danas čuva Kostu, a Dara je smatra za drugi majku iako je tetka njenog bivšeg muža.

2024 © - Vesti online