Ponedeljak 09.04.2018.
05:30
Vestionline

Fejsbuk uvodi opciju koju koristi samo Zakerberg i koja će oduševiti mnoge

Tanjug/AP

Naime, šef Facebooka može da zauvek briše poruke koje šalje sagovorniku i to tako da ni primalac poruke više ne može da ih vidi. To je samo njemu bilo dozvoljeno sve ovo vreme dok smo mi umirali od blama zbog pijanih poruka poslatih bivšima prethodne noći, stradali na stubu srama zbog fotki koje smo slučajno poslali na pogrešnu adresu, tiho patili zbog raznoraznih pogrešnih poruka upućenih pogrešnim ljudima za koje možda nekad nismo mislili da su pogrešni... I priželjkivali da se već jednom smiluju i uvedu "unsend" opciju.

Iz Facebooka su objasnili da su Zakerbergu tu opciju morali da obezbede, zbog opasnosti od hakovanja.

Inače, Facebook već nudi opciju tajnog razgovora u okviru aplikacije Messenger pri čemu se poslate poruke same izbrišu u periodu koji vi odredite.

"Već smo više puta razgovarali o ovoj opciji. Ljudi koji koriste našu opciju tajnih poruka u Messengeru imaju mogućnost da sami odrede kad će se poruke izbrisati. Sad širimo opciju brisanja poruka, a to će trajati neko vreme. Dok ta opcija ne proradi, više nećemo brisati poruke ni izvršnih direktora. To je trebalo da navimo i ranije, žao nam je što nismo", kazali su iz Facebooka.

Očekuje se da će "unsend" opcija biti dostupna svima za nekoliko meseci.

2024 © - Vesti online