Subota 07.04.2018.
22:44
Vestionline

Sin slavnog holivudskog glumca iza rešetaka

EPA/Julien Warnand
Hoper Pen sa ocem Šonom i sestrom Frensis

Njih dvoje su u automobilu imali 14 grama marihuane, tri grama pečuraka i četiri grama amfetamina, tableta koje se dobijaju na recept zbog poremećaja pažnje i hiperaktivnosti, a izazivaju euforiju.

Policajac je zaustavio 24-godišnjeg Hopera i 26-godišnju Umu jer nisu uključili migavac prilikom skretanja, kada je primetio njihovo čudno ponašanje, rekao je izvor iz policije za američki portal TMZ. Mladi Pen, koji se bavi glumom, svojevremeno je rekao da mu je 'gruba ljubav' njegovog oca Šona pomogla da se reši zavisnosti od droga. 

"Koristio sam mnoge stvari, a met je bio glavni. Otišao sam na odvikavanje jer sam se probudio u bolnici i tata mi je rekao: 'Izaberi - lečenje ili klupa na autobuskoj stanici'. Našalio sam se da želim samo krevet", rekao je Hoper.

Hoper je počeo da konzumira psihoaktivne supstance nakon razvoda svojih roditelja 2010, a objasnio je da je zahvalan ocu što ga je izvukao iz "perioda koji je bio najgori u njegovom životu". 

Pen s koleginicom Rajt, koja tumači glavnu ulogu u seriji "Kuća od karata", ima i 26-godišnju ćerku Dilan Frensis koja radi kao model. 

Par se razveo nakon 14 godina braka.

2024 © - Vesti online