Subota 07.04.2018.
12:42
Vestionline

Crvena zvezda časti navijače, slobodan ulaz na tribine protiv Budućnosti

M. Todorović - Vesti
Očekuju pune tribine u finalu: Nebojša Ilić, Branko Lazić i Tejlor Ročesti

Crvena zvezda je kao branilac trofeja stigla do finalne serije uz ogromnu podršku navijača sa tribina, u ambijentu koji je parket dvorane "Aleksandar Nikolić" učinio domaćim terenom. Zbog velikog interesovanja klub obaveštava da će se u dvoranu na tribine ulaziti po sledećem rasporedu:

Tribine A i C: Ulaz za sve vlasnike sezonskih karata KK Crvena zvezda za tribine
Tribine B i D: Slobodan ulaz 

Za sva ostala mesta u dvorani (parteri B i D, lože, bela i plava loža) karte su po standardnim cenama koje važe za utakmice ABA lige u svim poslovnicama Eventima. Takođe Crvena zvezda ovom prilikom obaveštava javnost, da u skladu sa propozicijama ABA lige, ali i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata za gostujuće navijače, u prvoj i drugoj utakmici finala neće biti. Utakmice koje u Beogradu organizuje Crvena zvezda proglašene su utakmicama "visokog rizika”  tako da nikome od navijača Budućnosti koji budu došli organizovano ili samoinicijativno u Beograd, neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu.

Prva utakmica finalne serije igra se u ponedeljak od 19 časova, druga u utorak u 18.30. Pred obe utakmice kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka.

2024 © - Vesti online