Sreda 04.04.2018.
16:18
Tanjug, Vestionline

"Ako Barsa može bez Mesija, može i derbi bez Mažića"

M. Todorović
Sprdnja sa Super ligom: Miroslav Đukić, trener Partizana

- Nelogično je da se odlaže derbi, jer imamo mi i druge sudije osim Mažića. Derbi može bez Mažića, kao što i Barselona funkcioniše bez Mesija. Sa druge strane, otkud sad mnogo termina za utakmice, kad ih ranije nije bilo kad smo mi tražili pomeranje protiv Napretka - izjavio je Đukić na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Trener Partizana je istakao da očekuje dobru utakmicu protiv Borca u poslednjem kolu Superlige, koji se igra sutra u Humskoj. 

- Očekuje nas dobar i nimalo lak meč. Borac dolazi posle dve pobede i verujem u borbenu utakmicu u kojoj će publika uživati. Oni imaju brze igrače u napadu, ali nas samo pobeda zanima - rekao je Đukić. 

Trener crno-belih je istakao da neće moći da računa na Marka Jevtovića i Bojana Ostojića, ali i podsetio da će morati da budem oprezan sa Nemanjom G. Miletićem i Danilom Pantićem zbog potencijalnih problema sa kartonima pred derbi. 

- Imao sam sličnu situaciji pre 10 godina sa Žukom koji je igrtao protiv Vojvodine i potom propustio derbi, a ja sam bio kritikovan što ga nisam čuvao za Zvezdu. Slična situacija je sa danas sa levim bekom Miletićem i Pantićem. Takođe, Stojković ima kartone i neće braniti protiv Borca - rekao je Đukić. 

Đukić se osvrnuo i na nastavak takmičenja u Kupu, gde crno-bele očekuje duel protiv Čukaričkog, ali i istakao želju da se u finalu sastane sa Mačvom iz rodnog Šapca. 

- Bilo bi prelepo igrati finale protiv Mačve, ali moramo prvo da da prođemo Čukarički. Bliži smo osvajanju Kupa i favoriti smo za to - poručio je Đukić.

Utakmica 30. kola Super lige Srbije između Partizana i Borca igra se u četvrtak od 17 sati u Humskoj.

2024 © - Vesti online