Četvrtak 22.07.2010.
12:03
Press

Nataša provela dan na Noletovoj jahti

’’Press’’ navodi kako sve ovo ne bi bilo zanimljivo da mediji prošle godine nisu objavili vest da su novosadska lepotica i najbolji srpski teniser u tajnoj ljubavnoj vezi.
 

Iako su oni tada demantovali takve napise i svoj odnos okarakterisali isključivo prijateljskim, njihov novi susret u hotelu ’’Splendid" u Bečićima bez partnera Danila Ikodinovića i Jelene Ristić, podgrejao je stare sumnje. Prema rečima sagovornika ’’Press-a’’, osim što su prijatelji vreme provodili u hotelu, Nataša je u nedelju ceo dan bila gošća na Novakovoj jahti.


- U ’’Splendid’’ je prvo stigla Nataša, a potom istog dana i Novak koji je doleteo direktno iz Monte Karla bez devojke Jelene, što svakako nije slučajnost! Čak je i porodica Đoković bila iznenađena njegovim neočekivanim dolaskom. Posle Natinog nastupa u budvanskoj diskoteci ’’Top hil", na kojoj je bio prisutan i Novak, njih dvoje su se dogovorili da ceo dan provedu zajedno na njegovoj jahti. Nataša je na Đokovićevu lađu povela i svoju pudlicu, što su posvedočili i brojni očevici. Doduše, oboje su se ponašali kao prijatelji i nijednog trenutka nisu pokazivali da među njima postoji nešto više od toga! Ceo dan su proveli uživajući krstareći Jadranskim morem, a tek u kasnim noćnim satima su se usidrili - navodi sagovornik ’’Press-a’’.


Afera Bekvalac - Đoković započela je pre dve godine posle nesreće Danila Ikodinovića, kada su Novak i njegova porodica pomogli Nataši i povređenom vaterpolisti, piše beogradski list.

Sedam meseci kasnije Nataša i Novak slikali su se za naslovnicu jednog nedeljnika u vrlo slobodnim scenama, a Bekvalčeva je na sešnu bila odevena u veš i haltere. Tada je i procurila vest da su u tajnoj vezi, što su oni odmah demantovali. Neposredno posle toga Nataša je uslikana sama na turniru u Rimu kako iz prvih redova bodri Đokovića.
 

2024 © - Vesti online