Nedelja 01.04.2018.
22:11
Vestionline

Ana Bekuta otkrila zašto je oduševljena orošavanjem vagine

A. Čukić
Ana Bekuta

- Milutinu se ne sviđa. Ja ulazim u kuću, on mi kaže: "Šta ti se desilo sa kosom, šta si to uradila" - prepričala nam je Ana Bekuta kada smo joj uputili kompliment da izgleda mlađe.

Inače, Bekuta je ovih dana bila u žiži javnosti zbog eksplicitnih poruka koje je dobijala putem SMS-a.

"Ljubio bih te celu, od stopala, volim starije, pišem iz Švajcarske", pisao joj je "obožavatelj", a na sve to Ana je samo istakla kroz smeh: "Ja starija?". Ana ga je na fin način stavila na stub srama, otkrivši njegov identitet i namere, a za "Blic" je prokomentarisala:

- To je bilo nešto najgore što dobijam.

Foto: RAS Srbija

Pitali smo je i kako je Milutin Mrkonjić Mrka reagovao na poruku, a ona je istakla:

- Šalili smo se. To je sve u svrhu zabave.

Foto: RAS Srbija

A Ana Bekuta je pre nekoliko meseci javno priznala da ide na orošavanje vagine, što je pre nje učinila Suzana Mančić.

- Htela sam da skrenem pažnju ženama koje imaju više od četrdeset i pet-pedeset godina da ne moraju da trpe nikakve probleme i da misle da to tako treba. Divno je što postoji takav tretman i što mogu da se reše problemi od klimaksa pa nadalje - kaže Ana Bekuta.

Ipak, iako je imala lepu nameru, susretala se sa predrasudama.

- Neznanje je zapravo to koje buni. Ljudi ne znaju. Moj motiv je bio da skrenem pažnju. Žene ne moraju ništa da trpe, žene koje su u ovim mojim, zrelijim godinama... To su ozbiljni tretmani. Meni je jako ružno što se to banalizuje i što su žene koje imaju 45-50 na Blakanu već za staro gvožđe - revoltirana je pevačica pa poručuje:

- E, pa nisu! Sve je kod nas sprdnja, e pa ovo nije... To su ozbiljne stvari i tretmani koji brinu o zdravlju žene - kaže objašnjavajući lepšem polu šta treba da rade.

2022 © - Vesti online