Nedelja 01.04.2018.
13:45
Vestionline

Čović zove navijače na meč sezone!

Tanjug
Mobilzacija svih kojima je crveno-bela boja u srcu: Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde

- Sada je trenutak još važniji, jer je ABA liga i uspeh u ovom takmičenju od najveće važnosti za Crvena zvezda - rekao je predsednik kluba Nebojša Čović za zvaničan sajt kluba.

- Ovo je izuzetno važan trenutak za klub, ali je mnogo važnije da ovaj trenutak prepoznaju naši navijači i svi oni kojima je crveno-bela boja pri srcu. Posle skoro odigranih 60 takmičarskih utakmica u ovoj sezoni, svega što smo prošli, podsetiću na jul mesec prošle godine. Tada smo na zvaničnom otvaranju ove sezone, sa novim stručnim štabom, novim timom, jasno i glasno najavili mnogo toga što može da se događa oko kluba. Neka dešavanja tokom ovih 6 meseci, govore i da smo bili u pravu. Tu mislim na dešavanja na terenu, ali i oko njega, gde se mnogo toga što smo uradili nipodaštava.

- Uspeh i za naše prilike, stabilan rad kluba se nazivaju neuspehom, promocija mladih igrača i trenera nelogičnim i riskantnim potezom, jedan poraz katastrofom, a naše reakcije na brojna spletkarenja i pokušaje da nas destabilizuju, nekakvim izmišljanjem „teorija zavere". Mi se ne sakrivamo iza nejasnih ciljeva i rečenica - jasno i glasno smo naveli da je prvi i osnovni cilj osvajanje ABA lige, jer bi time i klub nastavio da raste u smeru koji smo zacrtali. Zato smo i spremni da izdržimo sve udare koji možda slede, ali ćemo sve to lakše izneti zajedno sa našim navijačima. I zato pozivam sve da dođu u dvoranu „Aleksandar Nikolić" u ponedeljak i pruže nam podršku koja će pomoći timu da se plasira u finale. Mi smo se i pored svih problema izborili za prvo mesto i prednost domaćeg terena u ABA ligi, zato sada taj domaći teren treba i da iskoristimo - istakao je predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović.

Utakmica Crvena zvezda - Mornar igra se u ponedeljak od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić".

2024 © - Vesti online