Petak 30.03.2018.
15:44
Vestionline

"Da li će Vučić, Šešelj i Dačić poslati svoje sinove u rat?"

EPA//Valdrin Xhemaj
Pripadnici ROSU

SNP "Naši" postavlja pitanje Aleksandru Vučiću, Vojislavu Šešelju i Ivici Dačiću da li će poslati svoje sinove u "rat" za Kosovo, na koji neprestano pozivaju?

Dobro su nam poznate ratne zasluge i Vučića i Šešelja i Dačića koji tokom devedesetih godina nisu opalili metak na ratištima, ali su zato pozivali narod na učešće u svakom.

Takođe, treba dodati da ni jedan od pomenute trojice nije osiromašio tokom ratova, već su svi sticali enormno bogatstvo i nove političke funkcije.

SNP "Naši"su već upozorili da se na Severu Kosova odigrala predstava u dogovoru sa šiptarskim teroristima, kako bi se našao pravi model da se od strane Aleksandra Vučića potpiše izdaja i prizna lažna država Kosovo.

Upravo zato je potrebno podizati tenzije i pretiti ratom, kako bi se javnost u Srbiji što više uznemirila, i kako bi Vučić iz te situacije izašao kao mirotvorac koji sprečava  novi rat.

Tako da nas ništa ne treba čuditi ako dođe i do novih nemira, a sve u cilju širenja panike među narodom i destabilizacije političke situacije.

SNP "Naši" postavlja pitanje Vučiću, Šešelju i Dačiću da li će poslati svoje sinove na prve linije fronta zarad njihovih političkih igrica sa šiptarima i kako bi Aleksandar Vučić ispunio svoj zadatak i obećanje koje je dao zapadu i izdao Kosovo?

Ili su ponovo za ovu ulogu predvideli da  ginu iskreni rodoljubi i patriote, kao i običan narod, dok oni budu uživali u "blagodatima"  koje su stekli od izdaje.

2024 © - Vesti online