Petak 30.03.2018.
09:54
S. Đurić - Vesti

U sali lom - Bajaga se vraća u PGP

RTS: Gordan Jović

U prostorijama PGP RTS potpisan je ugovor između te izdavačke kuće i jedne od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima – Momčila Bajagića Bajage. Rukovodilac PGP RTS Vladimir Graić, nakon potpisivanja ugovora sa beogradskim rokerom rekao je da mu je čast da se saradnja sa ovim umetnikom ponovo uspostavlja: 

- Smatram da je ovo jedan od boljih Bajaginih albuma, a kako je u pitanju jedan od najpopularnijih izvođača u regionu, podrazumeva se da je ovo velika stvar za našu kuću.  Obzirom da smo pred Novu godinu izdali i novi studijski album Zdravka Čolića, Produkcija gramofonskih ploča RTS ovim potvrđuje da je bez konkurencije u našoj zemlji. Bajagin album izdat je u regionalnoj koprodukciji sa Croatia records, baš poput albuma Zdravka Čolića - ističe Graić.

Bajaga je rekao da je 80 odsto njegovih albuma izašao u izdanju PGP. 

- Siguran sam da će ovo biti nastavak do sada uvek uspešne saradnje - rekao je Bajaga povodom potpisivanja ugovora sa PGP-om, 

Album ima  devet novih pesama, plus bonus traku sa albuma "Gitarologija" Point Blanka pod nazivom "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj". Pored Bajage,  autori na albumu su Žika Milenković i Dragoljub Crnčević.

2024 © - Vesti online