Sreda 28.03.2018.
11:03
Tanjug, Vestionline

Mitrović: Dobro smo stajali na terenu

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
U formi: Aleksandar Mitrović

Srbija je u Londonu u velikoj meri popravila utisak u odnosu na poraz od Maroka (2:1) pre pet dana i martovsku akciju završila ubedljivom igrom i pobedom nad učesnikom predstojećeg Mundijala u Rusiji.

- Dva gola, postigao sam još jedan, ali...Važan je tim. Dobra utakmica, dobar rezultat. Igrali smo na rezultat i ostvarili pobedu što je najvažnije - rekao je Mitrović koji je mogao do het-trika da su sudije priznale još jedan gol nakon što je lopta prešla gol liniju.

Napadač Fulama istakao je da je ekipa ispunile sve što je selektor Mladen Krstajić zahtevao.

- Dobro smo stajali na terenu, imali kontrolu, bili bolja ekipa i zaslužili pobedu. Idemo sada nazad u klubove i svi jedva čekamo ponovo da se okupimo, jer znamo šta očekuje u Rusiji.

Srpski fudbaler Dušan Tadić navodi da su "orlovi" odigrali odličan meč i imali stalnu kontrolu.

- Dobro smo se branili i napadali zajedno. Zadovoljni smo što smo pobedili jaku selekciju, ali me najviše raduje kontrola koju smo imali. Pobeda je bila baš uverljiva, igrom i rezultatom.

Desni bek Antonio Rukavina složio se da je ostvaren zaslužen trijumf.

- Posle Torina gde nismo bili na našem nivou, sada je sve bilo kako treba. Mislim da smo pokazali karakter, izgledali smo jako dobro na terenu. Oni praktično nisu stvorili izgledniju priliku, a mi napred imamo kvalitet i to nije sporno. Videlo se da dobar rezultat dolazi iz dobre odbrane, koju ne čine samo četiri igrača već ceo tim igra odgovorno i disciplinovano. Jako dobro smo izgledali i mislim da je ovo put kojim treba da idemo - zaključio je fudbaler Viljareala.

2024 © - Vesti online