Nedelja 25.03.2018.
19:46
Vestionline

Čitajte na Vesti Digital: Mora li taj Brisel...

Vesti/Fotomontaža
 

Podsećamo, Vučić je tom prilikom istakao da Zapad zahtevom za priznanje Kosova dovršava zločin iz 1999. godine.

- Svaki od 500.000 projektila sproveden je i bačen sa namerom da se ubijaju ljudi, civili, da se ubijaju naši vojnici, policajci, Srbija. To je bila cena koju smo podneli da bi oni pobedili, kako su rekli - zlo. A to "zlo" je bila borba da sačuvamo integritet i slobodu - istakao je predsednik Srbije i dodao: - Kazna koju je neko smislio kao da još nije izvršena. Kao da cela ova zemlja treba da postane jedan veliki spomenik nečijim političkim ambicijama.

Uz zvuke sirena, širom Srbije obeležen je 24. mart kad je jedna mala evropska zemlja postala prva i poslednja koja je bombardovana u 20. veku. Agresiju NATO simbolično su obeležili i naši ljudi širom dijaspore, pokrenuta je i inicijativa da se zbog bombardovanja tuže zemlje članice Alijance, a čini se da je najradikalniji predlog došao od šefa srpske diplomatije Ivice Dačića, koji je izjavio da - Srbija treba da povuče potpis sa Briselskog sporazuma.

Ovo je glavna tema u "Vestima" koje će se sutra pojaviti na prodajnim mestima širom Evrope, Australije i Kanade, a već večeras na - Vesti Digital.

Samo preuzmite aplikaciju:

za apple: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Vesti Digital - vaše novine na ekranu!

2024 © - Vesti online