Nedelja 25.03.2018.
17:11
Vestionline, Republika.rs

Luna poručila Kiji: Sloba je samo moj!

youtube.com/Zadruga Official
Kad je Sloba u pitanju Luna nema dilemu

- Pa ne znam šta bih rekla na ovakvu glupost što je rekla. Nebulozno je da tako nešto govori. Biće i ona jednoga dana nečija žena. Ja razumem da je neko zaljubljen i da je lud za nekim, ali mislim da je to nepoštovanje prema sebi i prema drugima, ali u svakom slučaju ko nije iskusio da bude nečija žena, ne razume šta to znači. Ja sam njegova žena pravno, ali ja nisam ta koja je odlučila da taj brak nestane. To je bilo jednostrano. Ja nikada nisam rekla da želim da se razvedem. On je bio moj muž - rekla je Kristina.

Svoj komentar na ove reči Kristine Kockar, iznela je i nešto kasnije blogerka Luna Đogani, koja je istakla da još uvek ne može da se navikne na ljubavnu vezu sa Slobodanom Radanovićem.

- U mojoj glavi ne može da dopre da sam ja njegova devojka, a da on još uvek ima ženu. Nikada u životu to nisam doživela i nije mi padalo na pamet da će mi se tako nešto desiti. Ja nju ne gledam kao njegovu ženu više. Meni nije normalno da neka druga žena priča o tome. Ja sam sebi sama bolesna što sam ovo doživela, ali već kada je toliko, ne mora do kraja - izjavila je Luna.

Posle izlaganja Lune Đogani, došlo je do manje svađe između ove stanarke i Saške Karan, a tom prilikom pale su teške reči, kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku.

2024 © - Vesti online