Sreda 21.07.2010.
17:34
Blic online

Ila i Vudu Popaj u VIP Survajveru?!

Reper koji se proslavio hitom "To mi radi“, Ila, sin preminulog voditelja Minimaksa, i njegov kolega Vudu Popaj kojeg pamtimo po hitovima poput "Katrin“, 31. jula bi zajedno sa glumcem Milošem Vlalukinom, odbojkašem Edinom Škorićem, voditeljem Andrejem Maričićem, folk pevačem Nikolom Rokvićem, Gocom Tržan, Vesnom Zmijanac i njenom ćerkom Nikolijom, Markom Bulatom i dve manekenke, trebalo da krenu put Filipina.


Inače, zanimljivo je da su producenti odlučili da nijedna poznata osoba koja je učestvovala u nekom drugom rialiti šou-programu neće moći da se takmiči u "Survivoru“.


Podsetimo, poznati dobijaju honorare od 2.000 do 10.000 evra. Na prelepa filipinska ostrva kreće šesnaest takmičara, osam žena i osam muškaraca. Iako su VIP, nemaju posebne privilegije, te će se na ostrvu snalaziti kao što su to činili njihovi prethodnici.

Naime, zabranjeno im je da ponesu i koriste četkicu za zube, sapun, ogledalo i garderobu. Na njihovom meniju najčešće će biti samo pirinač i ono što sami ulove, upecaju, uberu, pronađu na ostrvu.


Krajnji cilj je 50.000 evra, novčana nagrada pobedniku, te džip koji će dobiti drugoplasirani.

2024 © - Vesti online