Sreda 21.03.2018.
21:48
Vestionline, Blic rs

Izvučeno telo žene: Policija sumnja da je nastavnica, koju je muž navodno gurnuo sa mosta

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Telo je, kako saznajemo, u ranim poslepodnevnim časovima uočio ribar nakon čega je policija izašla na teren i obavljen je uviđaj, dok je telo poslato na obdukciju. Prema nezvaničnim infomracijama na licu mesta se nije moglo utvrditi o kojoj se osobi radi.

Za sada se sumnja da je u pitanju leš Marijane Grahovac. Potraga za Marijaninim telom trajala je od 23. februara kada je ona pod još nerazjašnjenim okolnostima završila u Dunavu. Tragedija se dogodila dok je suprugom Zoranom bila u automobilu na novosadskom mostu Slobode.

Sledećeg jutra policija je po nalogu tužilaštva uhapsila njenog supruga. On je osumnjičen za teško ubistvo, otvorena je i istraga, saslušan je i određen mu je pritvor do 30 dana. Kako saznajemo, Zoran je još uvek u pritvoru.

Podsetimo, još uvek nije poznato šta se tačno dogodilo na mostu, a kako smo ranije pisali Zoran je kobne noći pozvao policiju i rekao da je ona skočila sa mosta nakon njihove svađe. On je navodno priznao i da je pretukao suprugu, ali je negirao da ju je gurnuo.

Oboje su radili u školama, a komšije i prijatelji ispričali su da su bili skladan par, što je unelo dodatnu sumnju u priču o njihovom sukobu, dok su i članovi njene porodice ispričali da ona nije bila žena koja bi izvršila samoubistvo.

2024 © - Vesti online