Sreda 21.03.2018.
10:14 >> 10:47h
Vestionline

Novak: Bol više ne postoji

Tanjug/AP
Bolje se oseća nego pre dve nedelje u Indijan Velsu: Novak Đoković

- U poslednjih nekoliko dana sam mogao, posle dugo vremena da se fokusiram na svoju igru, a ne da mislim na to da li ću osećati bol ili ne. Sada je najvažnije da se dobro osećam, da bol ne postoji - rekao je Novak.

Srbin ima 30 titula na Masters turnirima. Novak ima čak šest kruna u Majamiju, koliko ima i njegov trener Andre Agasi.

- Ovogodišnje izdanje turnira biće posebno jer je ovo poslednji put da ćemo igrati na terenima u Ki Biskejnu. Pokušaćemo da uživamo što više i da izvučemo ono najbolje iz svega. Iskreno, nemam nikakva očekivanja. I dalje nisam na optimalnom nivou, ali radim na tome. Svaki dan je deo procesa za mene i nova prilika da učim, rastem, budem bolji. To što se već dve godine mučim sa povredom je i te kako uticalo na moju igru - istakao je srpski as.

Novak će u drugom kolu igrati drugog Mastersa sezone igrati protiv boljeg iz duela Nemca Miše Zvereva i Benoe Pera iz Francuske. Pored singa, Đoković se prijavio i za nastup u dubl konkurenciji i igraće u paru sa saigračem iz reprezentacije Viktorom Troickim.

Đoković je ove sezone igrao samo na dva turnira, Australijan openu i Indijan Velsu. U Melburnu je stigao do osmine finala gde je zaustavljen od Korejanca Hjeona Čunga. Posle toga je usledila operacija lakta u Švajcarskoj, a pre dve nedelje naš as se vratio na teren, ali je poražen već u startu, u drugom kolu turnira od Kalifornije od 109. tenisera sveta Japanca Tara Danijela.

2024 © - Vesti online