Ponedeljak 19.03.2018.
12:30
Vesti

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Predstoji dinamičan period. Potreba da nešto promenite može prerasti u ideju da organizujete daleko putovanje koje bi bilo povezano s poslom. Bez obzira na primamljivost određenih ideja, najbolje je da odustanete i mirno sačekate bolje dane.

LjUBAV: Početkom nedelje postoji mogućnost za vrlo bitne događaje na emotivnom polju. Neke vaše želje će se ostvariti i situacija će konačno krenuti na bolje.

ZDRAVLjE: Podložni ste glavoboljama.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Nije preporučljivo da silite sebe na otpočinjanje realizacije planova ili za ulazak u nove investicije. Mogli biste usled nedostatka koncentracije pogrešiti i posle se kajati. Pokušajte da iskoristite kraj nedelje za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima.

LjUBAV: Na emotivnom polju osećate izvesno poboljšanje. Ovaj period iskoristite za opuštanje, ali nikako ne započinjite nove veze, a ukoliko ste zauzeti, izbegavajte raspravu.

ZDRAVLjE: Moguća je prehlada.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Polovinom nedelje predstoje pozitivni noviteti, izvesni su i novčani dobici u ovom periodu. Možete da se usredsredite na preuređivanje stana jer ćete dosta energije trošiti u kući. Maksimalno se posvetite svojoj psihofizičkoj kondiciji.

LjUBAV: Imate šanse da poboljšate odnose sa partnerom. Stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje pa će se to pozitivno odraziti na vašu vezu.

ZDRAVLjE: Problemi s krvnim pritiskom.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: Nedelja je obeležena otpočinjanjem novog ciklusa. Sve vesti na poslu biće ohrabrujuće jer će biti usko povezane za vašu materijalnu situaciju. Predlog osobe s višeg položaja biće sigurna indicija da se sve razvija u pravcu kako ste želeli.

LjUBAV: Vreme ćete provoditi u krugu porodice. Lepi i prijatni razgovori vodiće se između vas i drugih osoba, od kojih vam stiže veoma korisna ideja.

ZDRAVLjE: Bolovi u želucu, gastritis.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: U periodu koji sledi bićete izloženi pritiscima i preprekama koje će od vas iziskivati dosta energije, a koja vam je ovih dana preko potrebna. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati očekivane rezultate.

LjUBAV: Posvećeni ste sebi i svojoj porodici. Intuitivno osećate da vam je preko potrebna njihova toplina i podrška da bi što bezbolnije pretrpeli ovaj period.

ZDRAVLjE: Moguće su aritmije srca.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO:  Ne nasedajte na velika obećanja kojima ćete ovih dana biti zatrpani. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rešenja. Možete očekivati stagnaciju svih planova i ne pokušavajte da započnete nikakav novi posao.

LjUBAV: Ne verujte tračevima i ne dopustite da vas sumnje isprovociraju. Ne morate ovog puta biti iskreni. Ako druga strana spozna vaše strahove shvatiće ih kao uvredu.

ZDRAVLjE: Pripazite na pluća.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: U ovom periodu morate pripaziti na troškove i na pravilno raspoređivanje sredstava. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem nedelje stiže olakšanje i moralna podrška od strane starijeg člana porodice.

LjUBAV: Pred vama je poznanstvo sa interesantnom osobom koja vam kasnije može postati veoma važna. Ne gubite vreme na maštarenje, već odmah preduzmite prve korake.

ZDRAVLjE: Pripazite na ishranu, moguće su alergije.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Očekuje vas pozitivan pomak na poslovnom planu. Razgovori sa poslovnim partnerima ovog puta će biti uspešniji nego ranije. Nezaposlenima slede zanimljive ponude. Do kraja nedelje možete očekivati manji finansijski dobitak.

LjUBAV: Pred vama je velika dilema. Privlači vas osoba sa kojom je veza, u ovom trenutku, neostvariva. Da biste promenili situaciju, morate biti spremni na veliku žrtvu.

ZDRAVLjE: Posetite zubara.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: U izgledu je poslovni predah. Ne dozvolite sebi da se previše opustite. Posvetite više vremena zaostalim obavezama kao i obnovi starih kontakata koje ste svojom nemarnošću zapostavili. Od jednog saradnika stiže interesantna ponuda.

LjUBAV: Nije dobar period za pregovore sa suprotstavljenom stranom. Ukoliko je to osoba sa kojom ste u ljubavnoj vezi, budite strpljivi i izbegavajte svaku raspravu.

ZDRAVLjE: Pripazite na kožu.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako bi ispunili sve zadatke koji će se ovih dana naći pred vama. Koncentrišite se na ono što radite da ne biste napravili grešku.

LjUBAV: Posvetite više pažnje partneru. Ostavili ste nerazjašnjene neke nesporazume koji u ovom periodu mogu postati nepremostiva prepreka u odnosima između vas.

ZDRAVLjE: Bolovi u kostima.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Pred vama je naporna nedelja. Okrenite se svojim obavezama i redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija je stabilna, pa je pravo vreme da namirite zaostale obaveze i na taj način stavite tačku na minuli period.

LjUBAV: U vašem emotivnom životu neće biti većih promena. Obratite pažnju na ljude sa strane, može vam se dopasti jedna osoba sa kojom ste poslovno povezani.

ZDRAVLjE: Budite umereni s lekovima.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: U prilici ste da ostvarite planove kojima ste se najmanje nadali. Dobici su izvesni, a može vam se i vratiti neki uloženi novac od koga ste već odustali. Možete biti ljuti na prijatelje kad budete shvatili da malo rade na tome da vam pomognu.

LjUBAV: Vaš odnos sa voljenom osobom nije dovoljno iskren. Ovih dana možete čuti informacije koje ste u dnu duše znali, ali niste bili spremni da priznate.

ZDRAVLjE: Blaga depresija.

2019 © - Vesti online