Subota 17.03.2018.
13:23
Vestionline, Tanjug

Nemanja Dangubić završio sezonu

abaliga.com/Crvena zvezda mts
Zbog povrede će Nemanja Dangubić odsustvovati sa parketa do kraja sezone

- Cele sezone pričamo o ovom cilju, sada smo mu se približili. Svi znamo koliki je značaj takmicenja i da je ulog Evroliga. Svi žele da sklone Zvezdu sa prvog mesta, vidite šta se dešava oko kluba. Jasno je, ceo klub mora da se mobiliše - rekao je Alimpijević na konferenciji za medije.

Za Mornar iz Bara ima veliko poštovanje zbog, kako je naglasio, odličnih igara ove sezone.

- Zasluženo su u plej-ofu, cenim šta su sve uradili. Puni su samopouzdanja, vidim da pričaju da nas se ne plaše, 10 puta to naglašavaju, ali mi to govori baš suprotno - rekao je mladi trener i dodao da ga raduje igra ekipe u poslednja dva meča kada su savladani Cibona i Valensija.

Kako ističe, dodatnu veru daje hala "Aleksandar Nikolić" u kome je Zvezda ove sezone izgubila samo dva puta, od Himkija i Panatinaikosa.

- Kad igramo kući cilj je jasan, bez obzira na ime protivnika - naveo je Alimpijević.

Loša vest za crveno-bele je što je krilni košarkaš Nemanja Dangubić najverovatnije završio sezonu zbog povrede.

- Bio je u Minhenu zbog problema sa kolenom koji traje nekoliko sezona. Ne želimo rizik, najbitnije nam je zdravlje igrača. Siguran sam da postoji rešenje za povredu. Njemu je najteže - zaključio je Alimpijević.

Prva utakmica polufinala plej-ofa ABA lige Crvena zvezda - Mornar igra se u nedelju od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

2024 © - Vesti online