Nedelja 18.03.2018.
01:30
budoar.rs, Vestionline

6 "make up" trendova ovog proleća

instagram.com/thegorgeousdairy
Ovako bi izgledalo proleće na licu devojke u trendu

1. Naravno, ultravioletne nijanse ove godine su definitivno in. Spojite tri različite nijanse ljubičaste ili boje lavande preko vaših kapaka.

2. Čim dođe toplije vreme, obično svi budu u iskušenju da bace najtamnije ruževe u stranu. Ali, ovog proleća se odlučujemo za bogate, tamne, sjajne nijanse šljive ili trešnje. Takođe, radujemo se što se mat boje opet vraćaju u modu.

3. "Highlighter" moda  od 2017. godine postaje bogatija sa pojavom roze i zlatne nijanse. Stavite ih preko vaših jagodica ili preko očnih kapaka, ovaj trend će osvežiti svaki milimetar vašeg lica.

 4. Dva omiljena trenda-kraljevsko plava i sjajna senka spojene su zajedno, moguće da će ovo biti najlepsi i najsmerniji izgled ove sezone. Ovo podseća na 80-te, zato izaberite bogato plavu senku, bez nagoveštaja bele , a ostatak šminke treba da  ostane neutralan.

5. Crni "eyeliner" se dramatično vraća u 2018. (kao sto smo videli na modnoj reviji "Marca Jacobsa"). Zaboravite na tanku liniju iznad vaših trepavica, umesto toga mora da postoji, jasan trag sa dramatičnim uglom.

6. Kamenčići i cirkoni su novina koja se javlja (i pored veštačkih trepavica koje su i dalje u trendu) i stavljaju se pomoću lepka za lice.

2024 © - Vesti online