Petak 16.03.2018.
17:30
Vestionline, Informer.rs

Iskusni stručnjak zna ko bi mogao da pomogne Novaku da se vrati na pravi put

EFE/DEAN LEWINS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT
Tantalove muke Novaka Đokovića sa povredama, fizičkom spremom, samopuzdanjem...

Iskusni stručnjak, nekadašnji selektor naše zemlje Radmilo Armenulić, u intervjuu za "Informer" kaže da samo otac Srđan može da pomogne Novaku.

- Očekivao sam ga na terenu tek na Đurđevdan, u Madridu. Morao je maksimalno da se oporavi i spremi pre povratka. Otac Srđan mu je rekao da ne treba da žuri nazad na teren pre turnira na šljaci. Savetujem Novaku da sluša oca, jer ga je on uveo u svet tenisa i omogućio mu uspon u vrh. Treba da se vrati Srđanu - izjavio je Armenulić.

On je poručio Bekeru da bi trebalo da ide da se leči zbog saveta da Đoković treba da zapostavi porodicu zbog tenisa.

- Onda bi i Rodžer Federer trebalo da uradi isto. Ta izjava je, da tako kažem, mnogo glupa. Beker se ženio i razvodio ne znam ni sam koliko puta. On je sam zanemarivao porodicu i gde ga je to odvelo? Ni ne zaslužuje komentar. Jedino savet da ide da poseti nekog lekara - istakao je Armenulić.

Iskusni stručnjak smatra da je Đoković poranio sa povratkom na teren posle operacije.

- Vidim da neki stručnjaci smatraju da su mu mečevi potrebni kako bi se vratio u formu. Ne mislim da je to dobro. Pa i sam Novak je rekao da ne može da se takmiči ako nije 100 odsto spreman. Od Danijela je izgubio onako jer je bio nespreman. Trebalo je da preskoči Masters u Majamiju i da se dobro pripremi za šljaku - zaključio je Armenulić.

2024 © - Vesti online