Petak 16.03.2018.
11:34
Vestionline

Prebolela Breda: Ovako izgleda novi dečko Anđeline Džoli

EPA/Nina Prommer
Garet Hedlund

O razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita dosta se pisalo u medijima, a od tada su spajani sa mnogim poznatim ličnostima iz Holivuda. 

Iako se ispostavilo da je reč o netačnim informacijama, američi tabloid "Radar" tvrdi da je Anđelina trenutno veoma zainteresovana za glumca Gareta Hedlunda.

"Razmenjivali su poruke, onda se dogovarali da izađu... tako je sve počelo. Plan im je da odu na intimnu večeru", ističe izvor blizak Džolijevoj i dodaje "da je Garet napavio prve korake". 

Ironično, Hedlundova prva velika uloga je bila pored Bred Pita, sa kojim je glumio u filmu "Troja" iz 2004. godine.

Anđelina Džoli i Bred Pit rastali su se 2016. godine, nakon dvanaest godina koje su proveli zajedno. Par, koji ima šestoro zajedničke dece - Medoksa (16), Paks (14), Zaharu (12), Šilo (11), Knoks i Vivijen (9), koš uvek su u procesu razvoda.

Insajderi tvrde da se između Anđeline i Gareta javila hemija od kada ga je angažovala na kastingu za filmsku dramu "Unbroken" koju je ona režirala. 

"Još tada se videlo da se nešto dešava. Anđi je izuzetno prijala Garetova pažnja. On je kao mlađi, zgodniji Bred", istakao je izvor. 

Inače, Hedlund je bio četiri godine u vezi sa čuvenom glumicom Kirsten Danst. Upoznali su se na snimanju filma "On the road', iz 2012. godine.

2024 © - Vesti online