Petak 16.03.2018.
02:00
Ž. Marković - Vesti

Cvet i zvezda za svaku mamu

Ž. Marković
Priprema poklona: Tate sa svojom dečicom

- Prelepa ideja našeg umetničkog rukovodioca Danijele. To je bilo sjajno druženje i za dečicu veoma zanimljivo. A kasnije su se obradovale i mame - izjavio je Dušan Savić iz Buhsa, inače rodom iz Smedereva.

- Baš mi je drago što su skoro sva deca došla, falile su samo tri porodice jer ih sprečavao grip. Uživala sam u radu sa decom i bilo mi je zadovoljstvo da sarađujem sa ovako poslušnim očevima - uz osmeh je rekla Danijela Milenković iz Araua.

Na zabavi je kasnije na ulasku u klupske prostorije damama crvene ruže delio Saša Milošević iz Seona, član novoizabrane uprave ovog udruženja.

U prepunom klubu, program su, sa svojom Dacom, koja ih je predvodila, započeli upravo mališani. "Vučići" su recitovali pesmice posvećene mamama i 8. martu, a u rukama su držali cvetove koje su napravili uz pomoć očeva. Posle nastupa su deca prišla svojim mama i čestitala im praznik uz cvet i poljupce.

Posle toga je nastalo slavlje uz muziku uživo. Za ovu priliku kao i uvek do sada za goste je večeru spremao, glavni kuvar Stojan Kuzmanović.

 

2024 © - Vesti online