Sreda 14.03.2018.
17:36 >> 18:34h
Vestionline

Mačva izbacila Zvezdu iz Kupa posle penal ruleta, Radonjić tragičar (VIDEO)

crvenazvezdafk.com
Neće ga gol u drugom delu sezone: Aleksandar Pešić, napadač Crvene zvezde

Jasno je da četa Vladana Milojevića u krizi. Odlazak diregenta igre Gelora Kange u Spartu i napadača Ričmonda Boaćija u Kinu pokazao se kao nenadoknadivo za crveno-bele koji nisu ni bleda senka ekipa iz prvog dela sezone. Prvi strtelac domaćeg šampionata Aleksandar Pešić je u krizi, sredina terena jalova, bez konkretnih lopti za napadače. Mačva je tokom celog meča bila ravnopravan rival i na kraju sreća je pogledala Šapčane koji su ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba.

Domaćin je postigao pogodak u 74. minutu, kada je Nenad Gavrić matirao Milana Borjana, ali je sudija Santrač na asistenciju pomoćnika, poništio gol. U prvom poluvremenu, Le Talek je sa gol linije spasio svoj tim. Najbolju šansu za goste propustio je Nemanja Milić početkom drugog poluvremena, kada je njegov šut sa 10-ak metara otišao pored gola.

Pročitajte još:

Milojević: Ja sam krivac

U penal ruletu, Šapčani su bili precizni. Svih pet fudbalera domaće ekipe su prevarili Borjana. Gosti su do šuta Radonjića bili precizni, ali je mladi napadač Radonjić potvrdio da ga neće gol ove sezone. Strelci za Mačvu bili su: Bojan Matić, Nenad Gavrić, Nikola Milinković, Ivan Obrovac i Filip Pejović. Golove za Zvezdu sa 11 metara postigli su: Srdjan Babić, Aleksandar Pešić, Nenad Krstičić i Nenad Milijaš.

Partizan nije dozvolio iznenađenje. Branilac Kupa Srbije slavio je u Ivanjici protiv Javora - 2:0 pogocima Ožegovića i Miletića.

Mačva – Crvena zvezda 0:0 - penali 5:4
Stadion: Mačve. Gledalaca: 7.000. Sudija: Dejan Santrač
Mačva: Puletić, Pejović, Tošić, Jovanović, Ristivojević, Ivić, Obrovac, Adamović (od 79' Milinković), Jeremić, Gavrić, Matić

Crvena zvezda: Borjan, Stojković (od 52' Gobeljić), Le Talek, Babić, Hajdin, Jovičić, Krstičić, Srnić (od 77. Radonjić), L.Ilić (od 59' Milijaš), Milić, Pešić

2024 © - Vesti online