Sreda 14.03.2018.
18:55
Z. M. - Ž. T. - Vesti

Koncert Bijelog dugmeta u Beču: Pesme i pokloni za dame

Vesti
Publika: Vijorila se jugoslovenska zastava

Te kartice su učestvovale u nagradnoj igri, a tokom koncerta izvučen je broj telefona jedne od podeljenih kartica i srećnoj dobitnici uručen mobilni telefon.

Telefon marke Huanjei P10 lite uričila je šefica M:tel Austria Natalija Jegdić, srećnoj dobitnici Veri Radović, poreklom iz Bijeljine, koja živi u Beču.

Kompanija M:tel uručila je i Goranu Bregoviću pametni telefon u znak zahvalnosti za nezaboravno veče koje je priredio u Beču.

Natalija Jegdić, Cera Radović i organizator koncerta Fikret Vukalić Fantom

Pravi doživljaj

- Bijelo dugme je bend koji može da nas okupi sve od Vardara pa do Triglava. Svi smo slušali njihove pesme, a i dan-danas ih slušamo. Interesantno je da i generacije koje su se rodile nakon raspada bivše Jugoslavije pevaju njihove pesme - naglasila je Zorica Pejić iz Beča.
Publika je bila jedinstvena u oceni da je pravi doživljaj biti na koncertu Bijelog dugmeta.

Inače, uoči koncerta i "Vesti" su održale nagradnu igru te su podarile 20 ulaznica za bečki koncert vernim čitaocima.

Sam koncert bio je presek kompletnog "rada" Bijelog dugmeta, pošto su Brega, Tifa i Alen pevali i svirali sve hitove ovog benda koji je ponovo ujedinio više generacija na jednom mestu. Koncert je okupio publiku sa prostora nekadašnje velike Jugoslavije, a u publici su se vijorile i stare jugoslovenske zastave.

Mladen Vojičić Tifa
 
2024 © - Vesti online