Utorak 13.03.2018.
20:11
Ž. Marković - Vesti

Malo su i dve sale

Ž. Marković
Dragana Mirić, Vidanka Suvajac, Mira Vukolić i Ljubinka Moravac

Dame, neke same, a neke uz pratnju muževa su došle su iz mnogih gradova istočne Švajcarske i to iz Nojhauzena, St. Galena, Herbruka, Vila, Gosaua, Herisaua, Vintertura i drugih mesta.

Bile su tu familije Bjelonić, Podgorac, Suvajac, Milinčić, Mitrović, Đorđević, Knežević, Savanović, Đuranović, Balašković, Hajduković, Spremo Ristanić, Stojnić, Mašinović, Mirić, Vukolić, Moravac, Stojčić, Spasovski, Mijatović, Lapčević, Begović, Gavrić i druge. Pošto se klub nalazi na periferiji grada i nikom ne smeta muzika, veselje i druženje je trajalo sve do dva sata posle ponoći.

Po običaju, klub je obezbedio besplatnu večeru za sve u sali.

Ž. Marković
Ankica Begović

- Ovo je divno veče, veoma lep ambijent, muzika je predivna a baš sam se naigrala i vlaškog kola - izjavila je Ankica Begović iz Šekovića, koja živi u Herisauu.

Mnogi su na zabavu došli i zbog i dalje veoma popularnog, estradnog umetnika Milančeta Radosavljevića.

Njegove pesme vole i starije i mlade dame, tako da je atmosfera u klubu bila nezaboravna. Milanče je pevao od stola do stola.

- Lepa atmosfera, kako i treba da bude za naš praznik. Mnogo dama i lepe muzike, a Milanče nas je obradovao s njegovim divnim hitovima - kaže Olivera Gavrić iz Čelinca u Republici Srpskoj, koja živi i radi u Vinterturu.

- Znali smo koga da dovedemo za Dan žena. Milanče je naš prijatelj i uvek napravi sjajnu atmosferu - kaže našem dopisniku Gordan Krajišnik, predsednik ovog kluba.

Ž. Marković

Poljubac i torta za rođendan: Petra i Milan Savanović

Petra Savanović iz Gradiške je imala razlog više za veselje u subotu jer je njenom mužu Milanu bio 55. rođendan. Ona je za tu priliku spremila veliku tortu i podelila je s društvom s kojim je došla na zabavu a to su familije Stojnić iz Gradiške, Ristanić iz Doboja i Mašinović iz Velike Kladuše. Te večeri su takođe članovi ovog kluba Miroslav i Svetlana Stojnić iz Gradiške slavili 24-godišnjicu braka.




 

2024 © - Vesti online