Nedelja 11.03.2018.
19:31
Vestionline, Mozzartsport.com

Miroslav Đukić blistao posle pobede i pohvalio debitanta

M. Todorović
Miroslav Đukić nije krio zadovoljstvo posle pobede

- U prvom smo odigrali vrhunski, a u drugom nas je rival pritisnuo i nismo mogli dugo da pronađemo igru, dugo smo zadržavali loptu i ako se ne reši situacija iz dva dodira onda je Čukarički uzme. Ovo je bitno za popravljanje samopouzdanja. Prezadovoljan sam što smo pokazali kako se takmiči, odlično smo čitali meč u prvom delu, stvorili sijaset prilika, to je model da budemo takmičarska ekipa - rekao je Đukić, a prenosi Mozzartsport.com.

Imao je zbog čega strateg crno-belih da pohvali svoje igrače, a prvenstveno zbog činjenice da nisu primili gol.

- Zdjelar, Pantić, Đerlek i Mare imaju  kvalitet, danas su vrhunski radili za ekipu. Moram da pohvalim i Svetozara Markovića, dete od 18 godina, ulio je sigurnost, nijednog trenutka se nije primetilo da mu je ovo debi u Superligi. Bili smo tvrdi, agresivni, nismo dozvolili rivalu da stvori šansu. Stojković se skoro nije ni video. Dobro je što smo sačuvali nulu. A u ofanzivi imamo kvalitet koji može da dođe da do izražaja - jasan je Đukić.

Na pitanje da li ga je iznenadila ovako dobra igra Partizana imao je spreman odgovor.

- Za mene je iznenađenje kad Partizan ne igra dobro. Kad igra kvalitetno, to je normalno. Moramo to da ponavljamo, jer smo ekipa koja se bori za titulu - zaključio je Đukić.

2024 © - Vesti online