Subota 10.03.2018.
15:49
Vestionline, Tanjug

Đukić prokomentarisao odluku FSS: Besmisleno je oduzimati bodove

M. Todorović
Biće teško protiv Čukaričkog: Miroslav Đukić

- Biće teška utakmica, ali bitna su tri boda u igri na veoma teškom  terenu. Očekujem intezivnu, čvrstu i pravu evropsku utakmicu. Imali smo dosta problema u prvoj utakmici jer su se postavili visoko i nisu nam dozvolili da igramo - izjavio je Đukić.

Trener Partizana je rekao da za utakmicu na Banovom brdu neće moći da računa na najskupljeg igrača Sejdubu Sumu i iskusne prvotimce Bojana Ostojića i Zorana Tošića. Crno-beli će kao i u utakmici protiv Rada naspram sebe imati nekoliko svojih bivših igrača, a prema Đukićevim rečima, očekuje se da kao i ostali protivnici izađu motivisano protiv Partizana, ali da bez obzira na konstantan pritisak on želi uvek pobede.

- Svi igrači žele da se dokažu protiv Partizana i to je normalno da izađu motivisani protiv nas. Svaku utakmicu idemo na pobedu, moja obaveza je da Partizan pobeđuje, a ostalo ne zavisi od mene. Ceo život sam živeo pod pritiskom, želim da pobedim, kao i protivnik i nikad nisam ulazio olako i opušteno u utakmice - rekao je Đukić.

On je veterena Šašu Ilića, koji je bio među najboljim pojedincima protiv Rada, okarakterisao kao božiji dar, ali nije želeo da otkriva da li će najstariji igrač crno-belih zaigrati od prvog minuta, već je skrenuo pažnju na odluku Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije o oduzimanju dva boda Zvezdi i Partizanu, ocenjući je kao besmislenu.

- Nema smisla oduzimati momcima bodove koje su zaslužili na terenu. Bolje pokušati da popravimo uzroke zbog čega se nešto pričalo, a ne zabraniti govor kao u Ivanjici kada igrač izvodi penal, a protivnici se sklanjaju. Trebalo bi da napadnemo tamo gde se dešavaju problemi ukoliko želimo da pomognemo srpskom fudbalu - jasan je Đukić.

2024 © - Vesti online