Ponedeljak 12.03.2018.
08:00
Vestionline

Udoban život, mudra odluka

Promo


Centralna pozicija na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, na površini od skoro četiri hektara, sa obiljem brižljivo planiranih i održavanih zelenih površina i namenski odabranih sadržaja, doprinela je da A Blok, u vrlo kratkom vremenskom perodu, postane simbol udobnog života u Beogradu.

Četvrta faza se razlikuje od prethodnih po jedinstvenoj polustrukturalnoj fasadi i sadrži privatno dvorište na nivou prvog sprata koje stanarima omogućava mir i bezbedan prostor za decu. Uz to, video nadzor, recepcija koja radi 24/7, šoping zona sa preko 80 lokala i podzemna garaža za parkiranje stanara i poslovnih korisnika su samo neke od mnogih prednosti života u A Bloku. Garaža je opremljena i sa 30 priključaka za punjenje električnih automobila.

Promo

Poslovne apartmane, pored upečatljive pozicije, modernog projektovanja i savremene energetski efikasne gradnje, izdvaja i nezavisni sistem grejanja - najnovija generacija toplotnih pumpi, koja omogućava korisnicima potpunu autonomiju po pitanju sezone i režima rada, a samim tim moguću uštedu i preko 60% električne energije u odnosu na klasične split sisteme.

Promo

Poslovni apartmani su idealna investicija za uspešne kompanije koje prilikom kupovine koriste pogodnost povraćaja PDV-a od 20%.

2024 © - Vesti online