Četvrtak 08.03.2018.
13:24
Vestionline

Jokić: Radije bih pobedu nego 36 poena

Tanjug/AP
Borba za plej-of: Nikola Jokić

Fenomenalna partija Nikole Jokića, i njegov učinak od čak 17 poena u trećoj četvrtini kada je skoro sam vratio ekipu u utakmicu, nije pomogla Denveru da slavi protiv Klivledna. Ipak Somborac kaže da njegov učinak nije bitan kada je ekipa izgubila.

- Ekipa bi radije htela pobedu nego moj poenterski učinak. Svi pričaju plej of, plej of, plej of, ali mi moramo da mislimo samo o sledećoj utakmici. To je jedino što je bitno - poručuje skromni Jokić.

Partija srpskog košarkaša naravno nije prošla neopaženo ni kod trenera Majka Melouna.

- Mislim da je bio odličan. Takav Nikola nam treba. Bio je agresivan. Uvodio sam ga u igru i davao mu šansu i on je to vratio timu - rekao je trener Meloun koji je u prethodnoj noći kritikovao najboljeg igrača Denvera zbog manjka agresivnosti. Bio je to tada i jedan od razloga zašto Jokić nije ulazio u igru protiv Dalas Meveriksa u utakmici u kojoj je Denver zabeležio poraz.

Taj, i neuspeh protiv Klivlenda, bitno komplikuje život Nagetsima koji su sada prvi ispod crte ali zaostaju samo jednu pobedu za Los Anđeles Klipersima. Meloun je ranije kazao i da Jokić mora da bude onaj pravi u preostalim mečevima ako tim želi da dođe do plej ofa. 

2024 © - Vesti online