Petak 09.03.2018.
00:55
S. Đurić - Vesti

Uspeh videla u pasulju

Z. K. Munja
Ja verujem: Nada Topčagić

- Nisam sujeverna i ne podnosim amajlije, to su za mene sve gluposti. Stvarno ne verujem da neka stvar može da vam donese sreću ili nesreću - kazala je Milica. Za razliku od nje Nada Topčagić ne krije da je sujeverna, a opravdanje za to nalazi u činjenici da odrasla u Bosni.

- Kad sam započinjala karijeru jedna baba iz Modriče mi je bacala pasulj i prorekla veliku popularnost. Kako da ne verujem kad se sve obistinilo - ispričala je jednom prilikom Nada.
Glumica Mirka Vasiljević ne pridaje mnogo važnosti raznim bapskim pričama, ali kao i većina glumaca nikada ne priča unapred o svojim ulogama. Plaši se da se nešto ne izjalovi, zato ćuti kao zalivena sve dok ne bude potpuno sigurna da je ulogu dobila i posao započela.

Crveni konac oko ruke

Crveni končić oko zloba desne ruke nosila je Indira Radić. Da li se na ovaj način štitila od uroka nikada nije htela da prizna. Doduše, crveni končić oko ruke ili noge jedno vreme je bio izuzetno popularan na estradi, mnogi su ga nosili po ugledu na svetsku zvezdu Madonu, koja je crvenim koncem zapravo pokazivala da je pripadnika kabale.

- Ćutim sve dok ne padne prva klapa. Ne volim da kažem da sam dobila ulogu, jer danas veoma lako neko drugi može da se nađe na vašem mestu. Kada snimim prvu scenu onda mogu da pričam o konkretnim stvarima - kaže lepa Mirka.

Sujeverju su podložni su i muškarci, ali o tome nerado pričaju. Voditelj Ognjen Amridžić je jedan od retkih javnih ličnosti koji priznaje da je sujeveran, ali kako kaže u granicama normale.

- U mojim emisijama često su gostovali ljudi koji su se bavili natprirodnim moćima. Međutim, nikada nisam verovao da su takve stvari i zaista moguće. Opet, siguran sam da takve osobe poseduju specifičnu energiju koja ljude uverava u istinitost njihovih tvrdnji - objasnio je Ognjen.

Z. K. Munja

Popularna kao Tito

U svom dokumentarnom filmu "Lepa Brena i godine slatkog greha" poznata pevačica je ispričala kako joj je još kao 13-godišnjoj devojčici jedan starac prorekao da će biti slavna i popularna kao Tito. Kasnije je posetila i čuvenu slepu bugarsku proročicu Baba Vangu koja joj je do tančina predvidela budućnost, pa i da će se udati za čoveka u belom.
- Prvo što mi je palo na pamet je da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Moram priznati da nisam bila oduševljena tom idejom da putujem po svetu, dok on radi u nekoj bolnici. Tek kasnije sam shvatila da je bela i uniforma tenisera - ispričala je Brena koja se udala za nekadašnjeg teniskog asa Slobodana - Bobu Živojinovića.

 

2024 © - Vesti online