Četvrtak 08.03.2018.
11:39
blic.rs, Vestionline

Siniša Mali: Meni funkcije nisu bitne, ali...

A. Čukić
Siniša Mali bi da radi šta god

Aktuelni gradonačelnik Beograda je u intervjuu za taj beogradski list govorio o nedavno održanim izborima u Beogradu, rezultatima, izboru gradonačelnika, ali je bilo reči i o rekonstrukciji vlade.

Mali je najpre rekao da je zadovoljan rezultatima koje je SNS ostvarila na beogradskim izborima. 

- Mislim da su ovi izbori najveće priznanje za sve nas. Kandidovali smo vidljive rezultate i realne planove, a ne samo jedno ime - kazao je Mali i dodao da "sada kada imaju novac, stabilnost i najbolji tim rezultati mogu biti zagarantovani".

Na pitanje šta će reći ukoliko mu predsedenik SNS Aleksandar Vučić predloži da nastavi da obavlja funkciju gradonačelnika, Mali kaže: "Ako predsednik Vučić odbornicima predloži da ja budem gradonačelnik u naredne četiri godine, tako će i biti", kazao je Mali i dodao da je od gradonačelnika važniji dobar tim koji s njim radi. 

Upitan da prokomentariše pisanje pojedinih medija, koji navode da će doći do rekonstrukcije vlade i da će on zauzeti mesto sadašnjeg ministra finansija, Mali kaže da mediji vole da spekulišu i dodaje da je, što se njega tiče, najveća čast služiti svom narodu.

Takođe, ističe i da mu funkcije nisu bitne, već završen posao. 

- Obećavam vam da ćete na vreme biti obavešteni o svemu - kazao je Mali.

2024 © - Vesti online