Sreda 07.03.2018.
14:57 >> 17:34h
Vestionline

Zdjelar opet spasilac: Partizan jedva do pobede protiv Rada

M. Todorović - Vesti
Postavio konačan rezultat: Leandre Tavamba u duelu sa igračem Rada

Šampion Srbije je bio apsolutni favorit protiv ekipe koja se bori za opstanak. Činilo se da će lako da opravda tu ulogu kada je u 17. minutu Zoran Tošić zatresao mrežu iz slobodnog udarca. Tada su domaći krenuli agresivnije ka golu “građevinara”. Stvorili su nekoliko šansi i činilo se da će da dupliraju prednost.

Ipak, umesto toga usledio je šok. U 40. minutu je Ostojić oborio Lutovca u kaznenom prostoru, a sudija je pokazao na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je nekadašnji igrač Partizana Vladimir Volkov, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 1:1.

U nastavku je Partizan nastavio sa agresivnom igrom i to mu se isplatilo. Ponovo je spasilac bio Saša Zdjelar. Fudbaler koji je zimus došao u Humsku je u pretprošlom kolu postigao izjednačujući gol protiv Zemuna u samom finišu, a i sada je bio strelac. On je uz dosta sreće savladao golmana Stevanovića i ponovo doneo prednost. Konačan rezultat je postavio Tavamba dva minuta pre kraja.

PARTIZAN - RAD 3:1 (1:1)

Stadion: Partizana.

Igra se bez gledalaca.

Sudija: Igor Stojiljković.

Strelci: 1:0 Tošić (17), 1:1 Volkov (40) iz Penala, 2:1 Zdjelar (70), 3:1 Tavamba (88).

Žuti kartoni: Ostojić, Cucin, Janković (Partizan), Marinković, Volkov (Rad).

PARTIZAN: Stojković, Cucin, N. R. Miletić, Ostojić (od 46. Mitrović), N. G. Miletić, Zdjelar, Tošić (od 65. Đerlek), Ilić, Janković, Ožegović (od 78. Jevtović), Tavamba.

RAD: Stevanović, Vico, Perendija, Ze Markos, Volkov, Denić, Petrović (od 86. Bainović), Lutovac, Marinković (od 78. Karišić), Birmančević (od 72. Ajković), Veselinović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POGLEDAJTE TOK UTAKMICE

90. minut - Kraj utakmice.

88. minut - GOOOOL 3:1 za Partizan strelac je Tavamba.

70. minut - GOOOL 2:1 za Partizan, strelac Saša Zdjelar.

65. minut - Izmena u Partizanu. Ušao je Armin Đerlek, a izašao Zoran Tošić.
54. minut - Nova šansa za Ožegovića. Prohujao je po desnoj strani, šutirao, ali je jedan fudbaler Rada reagovao u poslednjem momentu i blokirao šut. Imao je Ožegović na levoj strani samog Tavambu.
46. minut - Nastavljena je utakmica. Trener Partizana je napravio izmenu, umesto Ostojića je uveo Mitrovića.

45. minut - Kraj prvog poluvremena.

40. minut - GOOOOL 1:1 gol za Rad je postigao Vladimir Volkov sa penala.

33. minut - Partizan ima terensku inivijativu. Ožegović je utrčao u kazneni prostor posle ubacivanja Miletića, šutirao iz prve, ali je lopta otišla preko gola.
25. minut - Miletić je šutirao sa deset metara iskosa, ali je pogodio prečku.

17. minut - GOOOL, Zoran Tošić dovodi Partizan u vođstvo. Reprezentativac Srbije je odlično izveo slobodan udarac i sa 18 metara marirao goste sa Banjice.

11. minut - Janković šutira sa 20 metara, ali lopta je otišla iznad gola.
10. minut - Uspavanka u Humskoj. Nema uzbuđenja na startu meča.
1. minut - Utakmica je počela. Nema gledalaca zbog kazne crno-belima.

Pre dve nedelje, Partizan je u Humskoj jedva izvukao bod (1:1) protiv Zemuna i to pogotkom Saše Zdjalera u poslednjim trenucima meča. "Građevinare" sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana Zoran Milinković.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online