Sreda 07.03.2018.
15:48
Vestionline

Domaći proizvođači hrane uspostavljaju kontakt sa američkim

pixabay.com
Domaći proizvođači će upoznati američku tehnologiju proizvodnje hrane za životinje 

Proizvođači, uvoznici i distributeri hrane za kućne ljubimce iz Srbije, članovi Grupacije proizvođača hrane za životinje PKS, biće u prilici da se upoznaju sa američkom tehnologijom proizvodnje hrane za kućne ljubimce i kategorizacijom ovih proizvoda.

Kako je najavila Privredna komora Srbije, "Cochran Fellowship Program“ obuhvata i posetu najvećem sajmu hrane za kućne ljubimce u SAD, Global Pet Expo Trade Show,  koji se održava u Orlandu na Floridi  od 21. do 23. marta.

Poseta sajmu biće prilika za privrednike iz Srbije da uspostave kontakte sa američkim izvoznicima u ovoj oblasti.

Odeljenje za saradnju sa inostranstvom Ministarstva poljoprivrede SAD koje radi pri Ambasadi SAD u Beogradu organizuje "Cochran Fellowship Program” na različite teme još od 2001. godine u nameri da podrži srpske kompanije iz poljoprivredno-prehrambenog sektora da unaprede produktivnost, konkurentnost i izvoz.

Osim predstavljanja najnovijih dostignuća i savremene prakse proizvodnje, prerade iz određenih oblasti, program se organizuje i sa ciljem povezivanja i uspostavljanja poslovne saradnje kompanija iz Srbije sa potencijalnim partnerima u SAD.

2024 © - Vesti online