Sreda 07.03.2018.
18:44
B. Božin - Vesti

Dobitnica nagradne igre "Vesti": Uz omiljeni list u posetu sestri

Vesti
Ponovo imala sreće: Ankica Koska

Kaže da još nije isplanirala kada će da putuje, a nagrada koju je osvojila nije prva. Pre nekoliko godina takođe u igri "Vesti" dobila šolju i kaže da joj je od omiljenog lista svaka nagrada, pa makar i simbolična, posebno draga.

Ankica je u Nemačku iz Novog Sada došla 1969. godine, a u penziji je od 1989. Najpre u prevremenoj zbog operacije koju je imala, a kasnije je stekla i redovnu rentu, ali ova vitalna penzionerka i sada sa prijateljicom radi dodatni posao kako bi dopunila budžet.

Otkako joj je suprug umro živi sama, tačnije društvo joj pravi pekinezer Alisa, a jedno od najvećih uživanja joj je i čitanje "Vesti" koje kupuje svakodnevno.

- Pročitam sve od početka do kraja. Ako nema novina u obližnjem kiosku spremna sam da obiđem pola grada dok ih ne nađem. Kad bih morala da izdvojim nešto u "Vestima", to je sigurno ženska strana, praktični recepti koje sam isprobala. Pratim i sve teme koje interesuju nas u dijaspori, pa me recimo obradovala vest da će biti direktna avio linija od Berlina do Beograda - kaže Ankica.

Dok se to ne desi, Ankica će moći da iskoristi autobuske karte Turinga.

 

2024 © - Vesti online