Nedelja 04.03.2018.
23:41
Vestionline, Tanjug

Šutanovac: DS posrnula...

Tanjug
Loš izborni rezultat: Dragan Šutanovac

- Ono što je važnije i što je činjenica je da nismo uspeli u Beogradu da smenimo lošu vlast - rekao je Šutanovac novinarima u štabu DS-a. 

Lider DS-a ocenio je da je izborni proces bio loš i nije bio u skladu sa zakonom, ali i da to nije bilo krucijalno za njihov rezultat.

Loš rezultat pripisao je finansijski najskromnijoj kampanji u odnosu na one koji su trenutno po rezultatima ispred te stranke, ali i da nisu dobro iskomunicirali sa biračima. 

Šutanovac je čestitao opozicionim listama koje su prešle cenzus i poželio im da u Skupštini grada "zastupaju interese svih građana koji nisu zadovoljni sa trenutnom vlašću". 

Upitan da li će čestitati i pobedničkoj stanci, Šutanovac je odgovorio da, iako su pokazali "nadomć i ogranizaciju", njihova pobeda nije za čestitati, jer, kako kaže, "oni četiri godine urušavaju Beograd i da je teško zamisliti da će još četiri to nastaviti". 

- DS je stranka koja postoji 28 godina, danas je posrnula, ali mislim da demokratija u Srbiji ne može bez DS-a. Tako je bilo u prošlosti, tako će biti i u budućnosti, a na nama je da nastavimo da se borimo za demokratsku, razvijenu, evropsku Srbiju - istakao je Šutanovac. 

2024 © - Vesti online