Nedelja 04.03.2018.
18:01
K. N. - Foto: Lična arhiva

Bez vas, ne bi bilo ni nas

Lična arhiva
Spas u pravi čas: Ljiljana i Aleksandar Čolić

Ogrev je bio pri kraju, a njihove snage nikakve da se sa tim problemom suoče. Znajući da nemaju na koga da se oslone, to su naši reporteri i po želji donatorke Zorke Herget iz Milhajma, odlučili da na njihov kućni prag proslede deo donacije od 150 evra ove divne žene iz Nemačke, kako bi Čolići odmah mogli da obezbede ogrev i ledeni talas spremno dočekaju.

- Da nije "Vesti" i tako divnih ljudi, mislim da Aca i ja ne bismo bili u životu. Nevolje su višegodišnje, naše snage iscrpljene, a mogućnosti da nešto popravimo jednake nuli. Čim je novac stigao, odmah sam poručila tri metra drva. Hvala Bogu, u pravi čas, inače bismo se posmrzavali.

Da sve bude još neverovatnije samo par dana posle toga, na naš kućni prag članovi Udruženja srpske bratske pomoći iz Kanade i njihov predsednik Branislav - Bane Živanović iz Toronta poslao je donaciju od 300 dolara.

Nisam mogla da poverujem, jer su nam ti dobri ljudi poslali pomoć i u januaru. Bane mi je rekao da su svesni da je Aca mnogo bolestan i da čim su saznali da je kod nas u Srbiji počeo sneg, odmah pomislili kako će nam biti potrebna pomoć oko ogreva.

Šta čovek na to da kaže? Bog im stope pozlatio. Od njihovog dara dokupiću Aci i lek "coenzdžm lj10" bez koga smo ostali, a veoma je skup. Ove dve donacije su nas bukvalno spasle.

Još jednom hvala do neba.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

 

 

 

2024 © - Vesti online