Subota 03.03.2018.
15:11
Vestionline, Tanjug

Čanak: Kvalitet Budućnosti nam je dodatni motiv

M. Todorović - Vesti
Aleksandar Džikić i Nenad Čanak igraće u nedelju jedan protiv drugoga

Crno-beli su izgubili sve šanse da se plasiraju među četiri najbolje ekipe u regionalnoj ligi, ali Čanak ističe da je pobeda neophodna.

- U ABA ligi imamo obavezu i ambiciju da se borimo za najbolji mogući plasman u ovom trenutku. Budućnost je tim koji je dugo bio na prvom mestu i sigurno imaju ambicije da se bore za titulu. Imaju odlično izbalansiran tim i trenera Džikića koji ih je sjajno uklopio. Osvojili su domaći kup i pokazali da polako podižu formu pred plej-of.  Njihov kvalitet je za nas motiv više da se borimo za pobedu koja nam je neophodna - izjavio je Čanak za klupski sajt.

Centar Partizana Đorđe Gagić pozvao je navijače da dođu u što većem broju u halu i izjavio da je utakmica protiv Budućnosti veliki izazov za crno-bele.

- Utakmica protiv Budućnosti je ozbiljan test i izazov za nas da damo sve od sebe i pokušamo da savladamo učesnika plej-ofa i tim koji je ušao u samu završnicu Evrokupa. Prošlo je dve nedelje od poslednje utakmice koju smo odigrali i jedva čekamo da istrčimo pred naše navijače, koje ovom prilikom pozivam da nas podrže u što većem broju - rekao je Gagić.

Utakmica između Partizana i Budućnosti igra se u nedelju od 19 časova u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

2024 © - Vesti online