Petak 02.03.2018.
19:44
Vestionline

"Melanijine grudi": Kako će se zvati novo rusko oružje?

Tanjug/AP
 

Ruski predsednik Vladimir Putin u četvrtak je predstavio novi podvodni dron, nuklearni projektil sa "neograničenim rasponom", kao i borbeno lasersko oružje. Ipak, oni još nemaju imena, a upravo svako može da ga i predloži i to na zvaničnom sajtu Ministarstva odbrane Rusije.

Međutim, s obzirom na to kakve su se sve ideje pojavile na Tviteru, ne možemo ni da zamislimo koliko "krativnih" imena pristiže na adresu Ministarstva. 

Korisnica te društvene mreže Meri Burdž iz Alabame sugerisala je da oružje dobije naziv po američkom predsedniku Donaldu Trampu, objašnjavajući da je "Tramp" prigodno jer je "narandžasto i uništava sve što dođe u kontakt s njim". Ipak, nije tačno naznačeno na koji od ova tri sistema koja je Putin predstavio, se odnosi i ovaj predlog. 

Najviše pažnje ipak izazvao je predlog "Melanijine grudi", aludirajući na prvu damu SAD Melaniju Tramp. Daglas Higins, koji je to i osmislio, rekao je da to jednostavno ide "jer su lažne". 

Kao jedan od predloga našao se i "Kolumbo", objašnjenje: "Otkrio je Ameriku, on će je i ugasiti". 

Tu je i "Brežnjeve gaće" (po Leonidu Brežnjevu, nekadašnjem sovjetskom lideru koji je jednom fotografisan u donjem rublju). 

Takođe, tu su i "Hilarini mejlovi", "Američki san", kao i "Tišina".

2024 © - Vesti online