Petak 02.03.2018.
13:07
Vestionline

Bonući: Kajao sam se zbog transfera u Milan

ANGELO CARCONI
Konačno srećan: Leonardo Bonući

Posle šest titula sa Juventusom, Leonardo Bonući se odlučio na hrabar korak i prelazak u Milan. Nova organizacija, novi klub koji je na novom početku nije bilo nešto što se italijanskom reprezentativcu sasvim svidelo.

- Da budem iskren, u početku sam se pitao zašto sam prešao i zašto mi je to trebalo. Moje igre nisu bile igre onog pravog Bonućija jer mentalitet može sve da izmeni. Onda sam uspeo da se koncentrišem, da radim naprono, da mislim malo više o sebi i izgradio sam tako samopouzdanje - kaže kapiten Milana Leonardo Bonući koji priznaje da mu je dolazak Đenara Gatuza mnogo pomogao. 

- Očigledno je da Gatuzo ima harizmu i odlučnost koju prenosi na tim. Po tome me podseća na Kontea. Uvek verujem u ovaj tim i trenera Gatuza. Koliko god on bio mlad trener, pokazao je da može da napravi da tim igra kako treba. Najviše od svega me je zadivilo kako je glad za pobedama preneo sa sebe na igrače - kaže Bonući koji će u nedelju igrati protiv Intera veoma važan meč u pohodu ka mestu koje vodi u Ligu šampiona. 

2024 © - Vesti online