Petak 02.03.2018.
11:47
Tanjug, Vestionline

Milojević: Nemamo 11 bodova više, kao da smo na "nuli"

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
Traži maksimalan pristup: Vladan Milojević

- Nastavljamo prvenstvo posle ružnog vremena, očekuje nas ništa lakša, a ništa ni teža utakmica do sada. Nastavljamo niz duela sa ekipama koji će biti u plej-ofu, Voždovac je u prošlosti pravio probleme Crvenoj zvezdi, posebno prošle sezone i znamo šta se sve dešavalo na "krovu". Neće biti lako - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Milojević, koji nema problema oko sastavljanja tima, pozvao je navijače da podrže njegove izabranike uprkos lošem vremenu. Ponovo je podvukao da se ne obazire na razliku od 11 bodova u odnosu na Partizan.

- U principu nemamo prednost od 11 bodova. To ne utiče na nas, ne pravimo kalkulacije, već želimo da na svakom meču damo sve od sebe i "rastemo". Razmišljamo kao da smo na "nuli", jer bi nas drugačije odvelo u drugi pravac. Posle deljenja bodova neće biti baš tako.

Izneo je i niz pohvala na račun kapitena Nenada Milijaša i izrazio nadu da će produžiti karijeru, odnosno ugovor koji ističe na kraju sezone.

- Milijaš je moja desna ruka, veliki igrač, kapiten i moj zamenik. On je institucija i srećan sam što ga imam. Nikad niko nije sumnjao u njegov kvaitet. Od njega zavisi da li će nastaviti karijeru, ubeđen sam da može još da igra.

Osvrnuo se i na odlazak najboljeg strelca Ričmonda Boaćija u kineski Đangsu Suning za 5,5 miliona evra 

- Boaći je mnogo dao Zvezdi, ušao je u srca svih, veliki je profesionalac i džentlmen u svakom pogledu. To mu se vratilo. Život teče dalje... Ostavio je veliki trag i odlazi u jaku ligu - zaključio je Milojević.

Utakmica 24. kola Superlige između Crvene zvezde i Voždovca igra se sutra od 17.30 uz besplatan ulaz na stadion Rajko Mitić.

2024 © - Vesti online