Četvrtak 01.03.2018.
21:21
Vestionline, Pink.rs

Luna tužila Slobu zbog Anabele

youtube.com/Zadruga Official
Sloba kriv jer se nije zahvalio Anabeli

Sloba je dobio pitanje gde je moja mama pomenuta, u vezi toga da traži stan za nas dvoje, to mi je rekla u pozivu da bi me malo podigla ovde. Ja sam to njemu odmah prenela. Meni je bilo krivo što je dao takav odgovor sinoć, odnosno nije joj se ni zahvalio, kao da mu je bilo krivo i možda neprijatno zbog Kristine - rekla je Luna.

Ona je dodala da su njih dvoje  izgladili odnose odmah iste noći i da je shvatila da njen dečko nije mislio na isti način kao ona, preneo je portal Pink.rs.

Ja nisam shvatio pitanje u tom kontekstu zato joj se nisam zahvalio. Totalno sam ostavio po strani taj deo za traženje stana, već sam odgovarao na to da li dozvoljavam da neko odlučuje u moje ime. Još jednom ponavljam da je to prelep gest njene mame što želi da nam olakša početak novog života - obrazložio je Sloba.

Milan Milošević presekao je pevača vrlo neprijatnim pitanjem.

Da li očekuješ od Lune da će ti jednog dana kada se posvađate reći:"'Ajde izlazi napolje, ovaj stan je moja mama našla" - pitao je novinar.

Đoganijeva je naglasila da ona nije takva osoba da bi mogla nekoga da izbaci iz stana, sa čim se složio i Radanović. Nakon ovoga, sudija je imao pitanje i za njegovu još uvek zakonitu ženu Kristinu Kiju Kockar, ko je našao stan u kom su njih dvoje živeli.

Ja sam pronašla stan. Moram da se ogradim od toga da sam o svemu odlučivala u našoj vezi, ja nisam to tako htela, već sam morala. Da nisam ja to uradila, onda niko ne bi uradio. Molila sam ga mnogo puta, ali eto. Šta ću, mora neko nešto da uradi. Što se tiče te teme (što im je Anabela pronašla stan), njemu je sigurno bilo neprijatno, ja sam doživela deža vi. Možda će drugi put on biti pametniji - prokomentarisala je Kija.

2024 © - Vesti online