Sreda 28.02.2018.
10:55
Vestionline, Tanjug

Novajlija Urošević progovorio o atmosferi u Partizanu

partizan.rs
Brzo se prilagodio u Partizanu: Slobodan Urošević

- Atmosfera u klubu je odlična. Prema meni su svi super i drago mi je da su me prihvatili kao da sam ovde već duže vreme. Najviše se družim sa Vladimirom Đilasom, ali i sa svima imam odličan odnos. Očekivao sam da je atmosfera u ovako velikom klubu baš na tom nivou, ali nisam znao da ću se ovako brzo prilagoditi što mi je posebno drago - rekao je Urošević za klupski sajt.

Novajlija iz kruševačkog Napretka, koji se odmah ustalio u startnih 11, naglašava da je naučio da se nosi sa pritiskom i da mu ne predstavlja problem.

- Velika mi je čast što mi je ukazana prilika koju sam, nadam se, dobrom igrom opravdao. Bio je sjajan osećaj igrati dve evropske utakmice, pred našom publikom i u Plzenju. Žao mi je što nismo prošli dalje, dali smo sve od sebe.

Uoči duela sa Radničkim, Urošević želi da se njegov tim vrati na pobednički kolosek.

- Još dok sam igrao u Napretku mečevi protiv Radničkog su se smatrali derbijem. Uvek je bio težak protivnik za Napredak, ali je samim tim uvek postojao veliki motiv za pobedu. U Partizanu je svaka utakmica imperativ i nerešen rezultat nije dobar. Svaka ekipa sa nama igra iznad svojih mogućnosti, a Partizan mora da u tom ritmu bude svako kolo - zaključio je Urošević.

Utakmica 25. kola Superlige između Radničkog i Partizana igra se u subotu od 14.30 na stadionu "Čair".

2024 © - Vesti online