Sreda 28.02.2018.
08:17
Vestionline, Tanjug

Ubistvo na Vidikovcu, muškarac upucan u glavu

Vesti
 

Napadač je na muškarca ispalio nekoliko hitaca u Ulici Vidikovački venac, a on je na licu mesta je preminuo.

- Hitna pomoć primila je poziv u 02.07 sati. Muškarac od oko 30 godina upucan je u glavu ispred kafića. Ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt - kaže portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Oko 19:18 časova, Hitna pomoć je pozvana na teren zbog saobraćajne nezgode u ulici Stevana Filipovića, međutim, po dolasku, zaključeno je da pregledana devojčica starosti 13 godina nije imala povrede, stoga nije vožena radi daljeg lečenja.

U ulici Dušana Maksima u Borči, u 21:07 sati, povređen je policajac pešak, međutim, ekipa Hitne pomoći ga nije pronašla na licu mesta.

Pet osoba, uključujući i dvoje dece, povređeno je u ulici Ignjata Joba oko 23:18 časova, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar i Institut za majku i dete.

U toku noći, najviše poziva Hitnoj pomoći među hroničnim bolesnicima uputile su osobe sa hipertenzijom i osobe sa malignitetom.

Hitna pomoć je do 07:00 časova imala 90 intervencija, od kojih devet na javnom mestu.

Tokom jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je imala 126 intervencija, od kojih 40 na javnom mestu. Dogodilo se i pet saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo teže povređenih.
 

2024 © - Vesti online