Ponedeljak 26.02.2018.
13:22
Tanjug

Cucin o penalu: Sve se vidi na snimku, krivo mi je

FK Partizan
Luka Cucin na utakmici sa Zemunom

Sudija Dejan Santrač u spornoj situaciji pokazao je na penal koji je realizovao Vučić, a Partizan je kasnije preko Saše Zdjelara, baš na asistenciju Cucina, stigao samo do remija i zaostatka od 11 bodova za liderom Crvenom zvezdom.

- Penal ne želim da komentarišem, sve se vidi na snimku. Asistencija je došla kao nagrada za veliki trud, ali mi je mnogo krivo zbog tog penala. Ipak, najvažnije je da ekipa nije pala i da smo nastavili još jače - rekao je za klupski sajt 19-godišnji Cucin, koji je baš na tom meču debitovao za prvi tim Partizana.

On je dodao da je osetio pritisak Partizanovog dresa, ali da se trudio da bude smiren.

- Mi deca Partizana smo učeni tome od malena i koliko god bilo teško ponosni smo na svaki trenutak proveden na terenu. Pritisak jača, obavezuje, a mi možemo da se sa njim nosimo - poručio je Cucin i dodao da su ga podržali saigrači, što mu mnogo znači.

Desni bek crno-belih je istakao da je debijem za šampiona Srbije ostvario dečački san.

- Prosto neverovatno, do juče sam sebe zamišljao kako igram na tom stadionu. Za mene je velika privilegija i to što sam bio na pripremama na Kipru, što mi je umnogome pomoglo kada je reč o samopouzdanju. Svaki dan sam upijao sve što oni rade, kako se ponašaju, kako treniraju, a prema nama novajlijama su imali odnos kao prema sebi ravnima i ujedno nam pomagali savetima - naglasio je Cucin.

2024 © - Vesti online