Petak 02.03.2018.
12:30
Vesti

Ribe, prijatelji za ceo život

natupedia.com
 

Ono što je zanimljivo jeste da su Ribe, uprkos toj senzibilnosti, iznenađujuće uspešni biznismeni. Imaju dar za posao koji vole i njemu se predaju u potpunosti. Ako su prinuđeni da rade ono što im nije blisko srcu, rezultati će manjkati. Često previše veruju ljudima i to ih mnogo košta. Iako su intuitivne i požrtvovane, podložne su tuđim sugestijama i lako padaju pod uticaj osoba za koje smatraju da su im bliske.

Ljubavni život ovog znaka je sinonim za romantiku. Ribe pokreće ljubav. Kad se zaljube, postaju ranjive, ali se ne boje da iskažu svoja osećanja. Neretko zapostavljaju sebe i svoje želje i potrebe da bi usrećili voljenu osobu. Mnogo puta su u životu baš zbog toga povređene jer ne umeju da se izbore za sebe i često dozvoljavaju ljudima i partnerima da ih koriste. Onog trenutka kad pronađu saputnika koji neće iskorišćavati njihovu dobrotu, Ribe postaju najbolji partneri za čitav život.

Vole decu, brak i životinje. Uživaju da su okružene dragim osobama, ali ipak im je ponekad potrebna samoća da bi nakratko odlutale u svoje misli i pobegle od surove realnosti. Svako bi poželeo da ima Ribu za prijatelja. One su tu u pola dana i noći za svoje drugove i najdraže rame za plakanje. Ribe se zato smatraju najbrižnijim prijateljima za ceo život.

Pojedini stručnjaci navode da Ribe ne kubure sa zdravljem tela već duha. Zbog svoje povodljivosti, mogu da budu zavisni od alkohola ili opijata. Muče muku sa insomnijom. Kao i svakom vodenom znaku, i za njih tečnost ima lekovita svojstva. Najviše im odgovaraju plivanje, masaže eteričnim uljima, lekovito blato, prirodni čajevi...

Poznate ličnosti rođene u znaku Ribe su naučnik Albert Ajnštajn, prvi predsednik Amerike Džordž Vašington, glumica Šeron Stoun.

2024 © - Vesti online