Ponedeljak 26.02.2018.
12:30
Vestionline

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Okolini izgleda kao da idete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja jer ste ubeđeni da ćete, ako odmah krenete u akciju, sve rešiti jednim udarcem. Situacija nije tako jednostavna kako vam se čini, pa zbog toga nije loše da malo usporite.

LjUBAV: Vama je dobro, pa očekujete da i drugima mora biti prijatno u vašem društvu. Voljena osoba nije u formi, a vi joj svojom površnošću ne pomažete.

ZDRAVLjE: Kontrolišite apetit.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Ovi dani donose pravo otkrovenje, naročito u odnosima koji su do sada bili nedefinisani. Nakon preraspodele zaduženja, krajem nedelje vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila simpatična.

LjUBAV: Preokupirani ste sobom, pa ne primećujete da vaša voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma lepo. Za osobe koje su slobodne, moguć je početak nove veze.

ZDRAVLjE: Pripazite krajnike.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Dolaze mnogo bolji dani, pa je red da se temeljno pripremite. Dobre prilike koje su pred vama ne mogu same od sebe da se realizuju, pa zbog toga budite spremni na maksimalno zalaganje kako biste postigli vrhunski uspeh.

LjUBAV: Dobijate šansu da napravite za sebe malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate sebe da li je ova veza ono što vi želite.

ZDRAVLjE: Moguća je povišena temperatura.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: Gubite dragoceno vreme kako biste osmislili posao za koji znate da je neizvodljiv. Bavite se detaljima koji su nevažni, a glavne obaveze niste dovršili. Upravo jedna od njih će biti kamen spoticanja u trenutku kada to najmanje očekujete.

LjUBAV: Vašeg partnera iritira monotonija u koju ste upali u poslednje vreme. Odlaskom na zabavu, krajem nedelje, imaćete priliku da nadoknadite propušteno.

ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Pred vama su kontakti sa ljudima od kojih očekujete da reše vaše probleme. Agresivan nastup pred osobama koje su po položaju iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već napete odnose koje niste u stanju sami da razrešite.

LjUBAV: Vaša nestrpljivost i naglost može prouzrokovati napetost u odnosima sa voljenom osobom. Ukoliko se ne budete kontrolisali, pred vama je neprijatna kriza.

ZDRAVLjE: Glavobolje.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Posao obavljate i van radnog vremena, pa saradnici misle da zabušavate jer ne vide koliko ste zaista vremena proveli kako biste završili započeto. S druge strane, ukućanima je dosta vaše preangažovanosti jer ste ih zapostavili.

LjUBAV: Odnos sa voljenom osobom ovih dana je romantičan i topao. Senku na raspoloženje može baciti ljubomora zbog susreta vašeg partnera sa osobom iz prošlosti.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Ovih dana vas očekuje neprijatno iznenađenje koje će vam prirediti nekoliko saradnika. Atmosfera nije dobra po vas, pa je najbolje da se ne pecate i buru prođete bez reakcije. Ukoliko krenete u raspravu, završiće se nepovoljno po vas.

LjUBAV: Moguća je kriza i neprijatna rasprava sa voljenom osobom jer se već dugo vaša veza svela na neobavezno ćaskanje i svakodnevno formalno druženje.

ZDRAVLjE: Posetite kardiologa.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Vaše mučeničko ponašanje iritira okolinu u kojoj se već neko vreme razvija negativno raspoloženje prema vama. Ukoliko se ne presaberete, sredinom nedelje možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se danima oporavljati.

LjUBAV: Sve dajete od sebe da biste zadovoljili potrebe ukućana. Vaše viđenje ljubavi i sreće ovih dana se ne podudara sa stavom voljene osobe. Izbegavajte ubeđivanja.

ZDRAVLjE: Bolovi u želucu.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Izbegavajte nove poslove i ne preuzimajte nikakve dodatne obaveze već nedelju provedite u ustaljenom ritmu. Uskoro vas očekuje poboljšanje finansijske situacije, pa će se okolnosti promeniti nakon čega ćete moći da napravite plan za naredni period.

LjUBAV: Dosada i kolotečina mogu prouzrokovati napetost za koju ćete optužiti partnera. Ne zabavljajte sebe raspravom i svađom jer će posledice biti neprijatne.

ZDRAVLjE: Moguća je depresija.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Previše ste strogi i nepopustljivi u svojim stavovima. Promenite pristup, obavljajte posao s malo više šarma i bez suvišnog pridikovanja. Vaša posvećenost jeste korisna osobina, ali nema potrebe da je silom namećete i drugima.

LjUBAV: Ovih dana postoji mogućnost da se upletete u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbegnete konflikte i skandale, ne podležite iskušenju.

ZDRAVLjE: Moguće su infekcije.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Napredujete, iako ste zatrpani obavezama. Zbog premora je moguća trema čak i u poslovima koji su vam odavno rutina. Da ne biste sve pokvarili, ostanite prisebni i odaberite pravi trenutak kada je najbolje da se povučete.

LjUBAV: Voljena osoba uživa u vašoj inicijativi, ali pazite, možete upasti u zamku iz koje ćete teško dokazati da niste želeli da komandujete i da ste spremni na kompromis.

ZDRAVLjE: Čuvajte leđa.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Pritiskaju vas zahtevi sa svih strana, kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne prebacujte odgovornost na druge ljude već disciplinovano, bez izbegavanja, izdržite sve što vam je nametnuto. Krajem nedelje sledi olakšanje.
LjUBAV: Ljubavna veza je na silaznoj putanji. Znate koji su razlozi za to, ali ne uspevate da ih prevaziđete. Sačekajte da i druga strana dođe do istog zaključka.
ZDRAVLjE: Bolovi u sinusima.

2021 © - Vesti online