Subota 24.02.2018.
15:13
Vestionline, mozzartsport.com

Partizan dočekuje Zemunce pred praznim tribinama, a Đukić ima probleme sa povredama

M. Todorović
Teško bez publike: Miroslav Đukić

Trener Miroslav Đukić još je pod uitiskom onoga što su crno-beli uradili u Ligi Evrope gde su stigli do šesnaestine finala gde ih je izbacio Plzenj.

- Želim prvo da se osvrnem i da čestitam Partizanu na ostvarenom uspehu u Evropi. Ispasti u šesnaestini finala je jedna velika stvar, želim da ponovimo to naredne godine. To je veliki uspeh koga ne treba proslavljati, ali jeste uspeh, napravili smo dobru stvar i sada se okrećemo našem ligaškom takmičenju - rekao je Đukić, a prenosi mozzartsport.com.

Đukić se potom osvrnuo i na Zemunce.

- Videli smo ranije da su teške utakmice posle Evrope. Zemun je doveo dobra pojačanja, pobedili su Borac 3:0 odigrali dobro, očekuje nas veoma teška utakmica. Znam iz te utakmice protiv Borca, jedna kompaktna, dobra ekipa, kao što očekujem. Igraće na brze tranzicije, ima jako dobre igrače u špicu, rade dobro u defanzivi, a onda izlaze u brze kontre kojima su kaznili Borac. Očekuje nas veoma teška utakmica, igraćete protiv pune odbrane, ekipa će igrati defanzivno i izlaziti u kontranapade.

Imaće strateg crno-belih problema da sastavi tim. To se odnosi na kapitena Miroslava Vulićevića koji neće igrati u nedelju.

- Vulićević verovatno neće igrati protiv Zemuna. Videćemo još danas, igrao je pod injekcijama, nećemo rizikovati protiv neke povrede. Videćemo kakvo je stanje Zdjelara, ostali igrači osim Mitrovića mislim da će biti spremna za utakmicu. Mitrović je dobio udarac u butni mišić, za koji se ispostavilo da je bila mala ruptura. Pretpostavljamo da će biti spreman za utakmicu u Nišu - istakao je Đukić.

Problem će biti i činjenica da se utakmica igra pred praznim tribinama.

- Uvek smatram da igranje bez publike oduzima čar fudbala. Fudbal je prelep sa publikom, oni vas gledaju, motivišu, živite za to da zadovoljite. Nekako je tužno i neprijatno, ta sablasna tišina izgleda kao da nemate svest da igrate prvenstvenu utakmicu, već kao da igrate trening.

2024 © - Vesti online