Utorak 20.07.2010.
10:01
Vestionline

Antić se posvađao sa Santračem!

Takođe, selektor Antić se vrlo nekorektno poneo i prema novinarima, na čija pitanja nije želeo da odgovara posle napuštanja sastanka, koji je inače održan u hotelu "M".

"Zašto me slikate!? Niste pitali da li može! Da niste možda ruski navijači", odbrusio je Antić po izlasku iz hotela novinarima, ironično aludirajući na ruske medije, koji su objavili fotografiju srpskih fudbalera koji su pušili i pili veče pre druge utakmice na Mundijalu sa Nemačkom.

Zatim je na pitanje novinara o komentaru sastanka rekao da nema komentar i otišao bez ikakvog pozdrava!

Prema informacijama lista "Novosti", Antić se na samom sastanku žestoko raspravljao sa potpredsednikom SO FSS Dušanom Savićem, a zatim se i ljutito obratio predsedniku tog tela Slobodanu Santraču i doktoru Miljku Ristiću. O sebi je uobičajeno govorio u trećem licu, a ni u jednom trenutku nije želeo da na sebe prebaci bar deo odgovornosti za neuspeh na Mundijalu.

"Antić je rekao kako je imao 23 igrača iz 23 kluba, za razliku od Španaca koji su imali osam fudbalera iz Barselone, i Nemaca, čijih je šest igrača iz Bajerna. Takođe, pravdao se i povredama pojedinih igrača, a na kraju je rekao da je sam plasman na SP uspeh s obzirom na to u kakvom stanju je bila reprezentacija u trenutku kada ju je preuzeo", rekao je neimenovani izvor za "Novosti" način na koji je Antić pokušao da opravda svoje poteze.

Predsednik SO Slobodan Santrač potvrdio je da Radomir Antić ni u jednom trenutku nije preuzeo odgovornost za bilo šta.

"Samo je rekao da je ostvario uspeh, s obzirom na to šta ga je dočekalo kada je preuzeo tim. Objašnjavao je kako je nedostatak sreće jedino što je sprečilo ekipu da prođe u drugi krug takmičenja. Mi smo rekli Antiću da ne štitimo nikoga, da nismo sudije, ali da želimo najbolje srpskom fudbalu. Formiraćemo mišljenje do srede, kada ćemo ga izneti na Izvršnom odboru FSS", rekao je Santrač. 

2024 © - Vesti online