Utorak 20.02.2018.
23:23
V. Mačar - Vesti

Bekuta podigla publiku na noge

V. Mačar
I tinejdžeri na koncertu Ane Bekute u Vaterlou

Ana je, kao retko ko iz pevačke branše, uspela da dupke napuni salu velelepnog Kulturnog centra Sveti Đorđe, smeštenog tik uz istoimenu crkvu u Vaterlou. Na subotnjem koncertu sva mesta, a ima ih 720, bila su rasprodata, a tridesetak obožavalaca velike srpske pevačke zvezde platilo je ulaznicu samo za stajanje!

Zanimljivo je i da je koncertu Ane Bekute prisustvovalo zaista šaroliko društvo, od tinejdžera pa sve do ljubitelja dobre narodne pesme koji su poodavno ušli u osmu deceniju života. I svi su zajedno bili na nogama tokom celog koncerta, plesali su u ritmu muzike i pevali najpoznatije hitove slavne pevačice, ali "Zlatiborsku zoru" najviše i najjače!

V. Mačar
Draginja Pejić sa Anom Bekutom

Ana Bekuta je u Vaterlou profesionalno odradila svoj deo posla, pevala je svoje hitove, ali i hitove drugih pevača tako da je opšti utisak da je njen koncert jedan od događaja koji je poslednjih desetak godina ostavio najjači trag u inače prilično sumornu sliku kulturnih događaja u srpskoj zajednici u Ontariju.

A da koncert bude na visini, pobrinuli su se i Anini gosti, pevači Srđan i Danijela, koji su, takođe na visokom profesionalnom nivou, doprineli da subotnji događaj u Vaterlou ostane u trajnom pamćenju.

2024 © - Vesti online